Hopp til hovedinnhold

Mercedes-Benz S-klasse

Mercedes-Benz S-Klasse sedan er en luksusbil med banebrytende teknologi. Dette er bilen for deg som mener kjøring er mer enn transport. Det avanserte komfortsystemet gir økt trivsel og kjøreglede, mens assistansesystemene sørger for en trygg og sikker kjøretur.

  • Bredt utvalg av utstyr
  • Klasseledende komfort og luksus
  • Markedets beste sikkerhetssystemer
Meld interesse hos nærmeste forhandler
1 / 12

S-Klasse fra Mercedes - innovativ og luksuriøs

Mercedes-Benz S-Klasse er en av de mest innovative bilene på markedet. Dette er en stor bil med mange tilvalgsmuligheter. Komfortstyring inneholder blant annet massasje- og duftfunksjoner i syv ulike stemninger, som får deg til å senke skuldrene mens du sitter bak rattet. Underholdningssystemet med høyoppløselige skjermer og 3D-lydsystemer holder humøret oppe, og takket være navigasjon i sanntid finner du enkelt frem til målet.

Mercedes-Benz S-klasse parkert

S-klasse: Det beste innen sikkerhet

Med årvåkne assistansesystemer som følger med på alt kan du føle deg trygg i nye Mercedes-Benz S-Klasse. Systemene reagerer raskt og bidrar til å forhindre kritiske situasjoner i trafikken. Systemer som delvis automatisert kjøring, autonome bremser og aktiv støtte ved unnamanøvrering og bremsing, betyr både økt kjøreglede og økt sikkerhet.

Energibesparende motor

Mercedes S-Klasse har en kraftig 8-sylindret bensinmotor som er rik på ytelse samtidig som den er energisparende. Intelligent teknologi reduserer luftmotstanden, blant annet ved at lamellene i grillen og støtfangeren lukkes automatisk når det ikke er behov for kjøling.