Mercedes-Benz SL Roadster

Mercedes-Benz SL Roadster - sportslig lettvekter

Bokstavene SL står for Sportslig Lettvekter. Da er det ingen overraskelse at denne bilen kombinerer en kraftig motor med et sportslig karosseri. Panorama variotaket med MAGIC SKY CONTROL gjør at du kan skifte fra gjennomsiktig og tilbake. Den lette konstruksjonen bestående av magnesium og plast senker bilens tyngdepunkt og den unike designen ledsages dessuten av toppkarakterer innen bilsikkerhet og teknologi. 

 

Mercedes-Benz SL Roadster

Banebrytende løsninger

SL Roadster har flere banebrytende løsninger som LED Intelligent Light System og Mercedes-Benz Intelligent Drive. Den automatiske bagasjeromsdeleren er et godt eksempel på at også små detaljer kan være store innovasjoner. Alle funksjonene har ett og samme formål, økt sikkerhet og høyere komfort.

Mercedes-Benz SL Roadster

Rå motor

Motoren i Mercedes-Benz SL er designet for å prestere på toppnivå, samtidig som den skåner miljøet mest mulig effektivt. Bilens dynamiske kjøreegenskaper springer ut av de nye 6- og 8-sylindrede aggregatene som maksimerer hver dråpe i tanken. Med automatgirkassen 9G-TRONIC girer du raskt og uten brudd i trekkraften. 

Beregn din månedspris

1 337 900 Kr
Kr
11 128 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.41%
  • Kredittkostnad: 198 653,-
  • Kredittkjøpspris: 1 536 553,-

Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Mercedes-Benz SL Roadster - Priser og modeller

Priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz SL Roaster priser
BensinPris fra
SL 400, 367 hk1 337 900

* Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.