Mercedes-Benz SL Roadster

Bokstavene SL står for Sportslig Lettvekter. Da er det ingen overraskelse at denne bilen kombinerer en kraftig motor med et sportslig karosseri. Panorama variotaket med MAGIC SKY CONTROL gjør at du kan skifte fra gjennomsiktig og tilbake. Den lette konstruksjonen bestående av magnesium og plast senker bilens tyngdepunkt og den unike designen ledsages dessuten av toppkarakterer innen bilsikkerhet og teknologi. 

 

Mercedes-Benz SL Roadster

Banebrytende løsninger

SL Roadster har flere banebrytende løsninger som LED Intelligent Light System og Mercedes-Benz Intelligent Drive. Den automatiske bagasjeromsdeleren er et godt eksempel på at også små detaljer kan være store innovasjoner. Alle funksjonene har ett og samme formål, økt sikkerhet og høyere komfort.

Mercedes-Benz SL Roadster

Rå motor

Motoren i Mercedes-Benz SL er designet for å prestere på toppnivå, samtidig som den skåner miljøet mest mulig effektivt. Bilens dynamiske kjøreegenskaper springer ut av de nye 6- og 8-sylindrede aggregatene som maksimerer hver dråpe i tanken. Med automatgirkassen 9G-TRONIC girer du raskt og uten brudd i trekkraften. 

Priser og modeller

Mercedes-Benz SL Roaster priser inkl. levering fra Oslo.
Mercedes-Benz SL Roadster
BensinEffektDrivstoffPris fra
SL 400367 hkBensin1 318 900
SL 500455 hkBensin1 655 900
AMG SL 63585 hkBensin2 182 900

Last ned komplett prisliste

*Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten.

Finansiering

1 318 900 Kr
Kr
4.95%
10 971 Kr

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.