DS 3 Crossback E-tense

DS 3 Crossback E-Tense byr på ingen kompromisser

Opplev lyden av stillhet når du sitter bak rattet i DS 3 Crossback E-Tense. Batteriet som gir strøm til den helelektriske 100kW (136hk) motoren, er strategisk plassert slik at den innvendige plassen er like stor som i bensin- og dieselvarianten. Du trenger ikke ofre romslighet når du velger elektrisk. Ei heller skal du måtte lempe på elegansen: E-tense bærer med seg DNA-et fra de konvensjonelle drivlinjene. Den er like moderne, sofistikert – og med ytelse som tar pusten fra deg.

I DS 3 Crossback E-Tense kan du bruke mobilen og appen MyDS til å slå på varmen i bilen, selv om den ikke er koblet til strøm. Dette betyr at du kan komme til en varm bil om vinteren, og du sparer tid på å skrape is og snø av rutene.

DS 3 Crossback E-tense

Fortryllende lyssignatur

Fronten på DS 3 Crossback E-Tense er ikke bare estetisk og uttrykksfull. Den umiskjennelige DS-grillen flankeres av to intelligente juveler: DS MATRIX LED VISION. Disse siste generasjons, smarte frontlyktene justerer seg automatisk til veien foran deg. Møter du en annen bil, dimmes de rette lysene. Det gjør kjøreopplevelsen langt mer behagelig for deg – og er tryggere for alle.

DS 3 Crossback E-Tense

Distinkt lukus

DS 3 Crossback E-Tense er en elektrisk bil bygget for deg. Akkurat som konvensjonelle DS 3 Crossback skilter den helelektriske SUV-en med et interiør designet for dine behov. Opplysninger og brytere er lett tilgjengelige og brakt til liv gjennom den sentrerte, 10,3-tommers HD-touchskjermen. Det intuitive og teknologisk avanserte interiøret fremheves av fabelaktig isolasjon fra både vibrasjoner og utvendig støy. Slik opplever du en særegen, elektrisk kjøreglede – i maksimal stillhet.

Bertel O. Steen billånskalkulator

Kr
Kr
2 766 Kr
  • Rente: 4.95%
  • Effektiv rente: 5.07%
  • Kredittkostnad: 57 601,-
  • Kredittkjøpspris: 377 501,-

Etableringsgebyr, tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Renten er flytende. Egenandel er 35% med mindre annet er valgt. Vi tilbyr finansiering gjennom Bertel O. Steen Finans. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter.

Priser og modeller - DS 3 Crossback E-Tense
DS 3 Crossback E-Tense prisliste
DS 3 Crossback E-Tense priser
ModellMiljøklassePris fra
DS 3 Crossback E-Tense 136 So ChicA319 900
DS 3 Crossback E-Tense 136 Grand ChicA349 900