Peugeot e208 elbil

Peugeot e208 - rekkevidde opp til 340 km

Med sine tøffe detaljer, moderne løsninger og ny teknologi er dette en helelektrisk småbil som blir lagt merke til i trafikken. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å manøvrere og perfekt til bykjøring. Peugeot e-208 elbil er konstruert på identisk måte som den bensindrevne Peugeot 208 og har en ergonomisk utformet kupé med god benplass. På dashbordet finner du et intuitivt 3D-instrumentpanel som på en enkel måte viser deg kjøreinformasjonen din. Den kan også projisere informasjonen som et hologram på berøringsskjermen. Peugeot lover deg inspirerende og behagelige kjøreopplevelser med elbilens lave støynivå og enkle brukervennlighet.

e208

e208 har tre kjøremoduser

Nye e-208 har tre kjøremoduser; eco som gir deg den lengste rekkevidden, normal for de daglige kjøreturene og sport som gir maksimal kraft og ytelse (0 til 100 km/t på 8,1 s). Den kommer også med en rekke førerassistenter, som adaptiv cruisekontroll, filassistent, parkeringsassistent, nødbrems, skiltgjenkjenner og blindesonevarsling.

e208

Full kontroll med MyPeugeot i e208

Med MyPeugeot-appen har du mulighet til å sjekke ladestatus, få forbruksstatistikk på bilkjøringen og motta smarte kjøretips. Du kan også fjernstyre en rekke av funksjonene fra appen. Du kan aktivere, stoppe og planlegge lading direkte fra mobilen. I tillegg kan du programmere klimaanlegget fra appen, slik at du kan få ønsket temperatur i bilen og samtidig opprettholde bilens rekkevidde hvis den står i lading.