Citroën e-Jumpy

Citroën gjennomfører i disse dager en omfattende elektrifisering av varebilene sine. Den populære Jumpy kan du nå få i en 100 % elektrisk utgave, ë-Jumpy. Dette er noe nær den perfekte elvarebilen for deg som jobber mest i byer og bynære strøk.

Rekkevidden er på opptil 230 km (WLTP) og den kan lades til 80 % på bare en halv time. ë-Jumpy har utstyr og ytelser på nivå med Jumpy og gir deg en ekstra komfortabel kjøreopplevelse. Har du først prøv elvarebil har du ikke lyst til å kjøre noe annet. Bilen kommer også med en del praktiske tjenester som blant annet fjernstyring av lading og planlegging av kjøreruter. Ta kontakt for tilbud og prøvekjøring.

  • 230 km rekkevidde (WLTP)
  • Stor lastekapasitet
  • 5,3 m3 lastevolum

Pris fra 401 600 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Jeg ønsker et uforpliktende tilbud på denne bilen

Du vil få et tilbud med både et leasing- og låneforslag samt kjøpspris. Her vil du få god oversikt over totalkostnad for en bil ferdig på veien.

Informasjon om deg

Finn en forhandler nær deg

Noe mer du ønsker?

0/2000

Bertel O. Steen Detalj AS (Bertel O. Steen AS) trenger å samle inn og behandle dine personlige data og dele dem med forhandler slik at vi kan gjennomføre din forespørsel og følge opp. For mer informasjon,
vennligst les vår fulle personvernerklæring her.