Opel Movano

Med et imponerende utvalg lengder, høyder, lastevekt og skreddersydde løsninger, er Opel Movano kongen av varebiler. Den leveres med sterke, pålitelige og effektive motorer, som sammen med gode serviceprogrammer, bidrar til å holde driftskostnadene så lave som mulig.

  • Nærmest ubegrensede tilpasninger
  • Skreddersys din bedrifts behov
  • Lave driftskostnader

Pris fra 466 600 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Movano varebil

Er du på jakt etter en sterk, pålitelig og komfortabel varebil, som kan skreddersys for å oppfylle din bedrifts ønsker og behov? Møt Opel Movano! 

Opel Movano kan leveres i tre ulike lenger, to ulike takhøyder, du kan velge mellom drift på forhjul eller bakhjul, manuell eller automatisk girkasse.

Kupeen kommer blant annet med et enormt hanskerom til dokumenter og utstyr, et justerbart brett for PC samt et uttrekkbart skrivebord. Med Movano har du alltid kontorplassen med deg.

Diesel

Forhjulsdrift

9,6l/100km

Automat

150 hk

3

10,3 m3

0 kg

750 kg

Kassevogn

1451 kg

Opel Movano

Lastekapasitet

Med Opel Movano som ren varebil får du et totalt lastevolum på opptil 17 kubikkmeter (m3) og en maksimal lastelengde på inntil 4,38 meter. Bakdører i full høyde gir lastehøyde på opptil 2 meter, og med de brede sidedørene kan euro-paller lastes inn sidelengs.

Opel Movano kan også leveres med en ekstra seterad som gir plass til totalt 7 ansatte, gunstig når dere har behov for å transportere hele team, inkludert nødvendig utstyr.

Driftskostnader

Solid nybilgaranti og program for veiassistanse gir forutsigbarhet, og sikrer drift 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Movano er utviklet for å holde nivået av nødvendig service på et minimum, slik at de totale eierkostnadene skal bli så lave som mulig.

De avanserte dieselmotorene er designet for å gi høy kraft allerede ved lavt dreiemoment, en videre jevn akselerasjon og en total forbedret effektivitet. Resultatet er at du alltid har nødvendig kraft tilgjengelig, samtidig som forbruket og utslippene holdes nede.