Peugeot Expert – spesialisert varebil

Nye Peugeot Expert er en varebil som er designet for å tilfredsstille din virksomhet. Den har en rekke egenskaper som gjør arbeidsflyten bedre, i tillegg til klasseledense motorer som gjør kjøregleden større.

Grå Peugeot Expert kjører på veien

Expert kan leveres i tre ulike lengder, inkludert en kompaktversjon som er kun 4,6 meter lang. Med en høyde på 1,90 meter er den i tillegg fleksibel nok til å ta seg frem overalt i byen. Dette er en bil som omfavner innovasjon og pålitelighet, og med et lasterom som kan bære opptil 1400 kg, sørger den for å gjøre arbeidsdagen lettere.

Peugeot Expert

Innovative bruksløsninger

Peugeot Expert er en bil som brukes mye av de som eier den. Da er det viktig å ha en bil som ikke bare er praktisk, men som også er komfortabel og ergonomisk. Expert er derfor utformet med nyskapende interiør og seter som gir rikelig med støtte. I en travel arbeidshverdag er det viktig å ta vare på kroppen.

En Peugeot-motor

Motor for ethvert behov

Enten du trenger minimalt eller maksimalt med kraft, så kan Expert levere. Velg mellom tre ulike HDi dieselmotorer: 1,6 l HDi m/ 90 hk*, 2,0 l HDi m/ 128 hk, eller 2,0 l HDi m/ 163 hk. Her er det motor til å trekke tung last uansett.​

*Tilgjengelig avhengig av versjon.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no