Peugeot Partner – romslig varebil

Tre meter med praktisk romslighet. Partner er ikke bare en bil som kan begeistre med radioreklame. Den er faktisk svært praktisk og skapt for å frakte ekstra lange gjenstander. Perfekt for deg som enten skal flytte planker, stiger, verktøy, eller andre ting.

Grå Peugeot Partner kjører gjennom et industriområde

Peugeot Partner er like flott som den er effektiv. Bilens balanserte linjer komplementer den dynamiske følelsen. Partner er nemlig dynamisk fordi det er en selvsagt partner for den som driver med fysisk arbeide. Da er det ingen overraskelse at fagfolk og kritikere roser bilen for sin robushet og stabilitet.

Kupeen til en Peugeot Partner

Komfortabel i alle distanser

Når man driver med fysisk arbeid er det viktig at man er komfortabel i de pausene man ikke løfter. Peugeot Partner er skapt for profesjonell bruk, men har er førersete som skriker komfort. Takket være multi-flex benksete, har du muligheten til et tredje sete.​ En tilpasningsdyktig kupé er nemlig en selvfølge i en varebil.

Motor til Peugeot

Økonomisk motorteknologi

Peugeot Partner sine motorer innfrir alle Euro-6-normen. Velg mellom BlueHDi-diesel, eller VTi bensinmotor. Begge med god ytelse og ypperlig kjørekomfort. Dette er motorer som bruker drivstoffet svært effektivt, og sparer derfor både økonomien din og miljøet.

Bestill prøvekjøring

Prøvekjør denne modellen nå. Legg igjen ditt telefonnummer så tar vi raskt kontakt med deg.

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no