Peugeot Partner – En romslig varebil

La deg begeistre av Peugeot Partner, en varebil spesielt designet for gjenstander på opp til tre meter i lengde. Perfekt for deg som skal flytte planker, stiger, verktøy, eller andre store gjenstander. Fagfolk og kritikere roser denne bilen for sin robushet og stabilitet.

Peugeot Partner varebil

Peugeot Partner er en selvsagt partner for deg som driver med fysisk arbeid. Førersete er spesielt utviklet for profesjonell bruk, med høy kjøreposisjon og bred synsvinkel. Også passasjerene kan nyte kjøreturen i denne bilen, som er det eneste nyttekjøretøyet i segmentet med god plass til knærne for den som sitter i midten. 

 

Peugeot Partner varebil

Komfort og sikkerhet

Peugeot Partner er utstyrt med siste generasjons bilteknologi slik at du får en enklere arbeidshverdag og kan føle deg trygg på veien. Blant funksjonene er nødbremsassistanse, antispinn, bakkestarthjelp, adaptive tåkelys, hastighetsregulator og dekktrykkvarsler.  

Peugeot Partner varebil

Lønnsom motorteknologi

Alle Peugeot Partners motorer innfrir Euro-6-normen. Velg mellom BlueHDi-diesel, eller VTi bensinmotor. Begge med god ytelse, ypperlig kjørekomfort og effektivt drivstofforbruk. Bra for lommeboka og bra for miljøet. 

Prøvekjør din favorittbil!

Det er først når du setter deg bak rattet at du virkelig skjønner om en bil passer for deg. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere i dag!

Postadresse:
Bertel O. Steen Detalj AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon 67 92 60 00
Se våre e-poster her

Logoen til Miljøfyrtårn.no