Peugeot Partner Varebil

NYE PEUGEOT PARTNER KÅRET TIL “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR

Det gjennomtenkte grunnlaget gjør at Peugeot Partner kan tilpasses en stadig mer spesialisert kundekrets. Enten du er rørlegger, gartner, jobber med catering eller varelevering, tilbyr den nye Peugeot Partner relevante løsninger tilpasset alle slags yrker.

Velg din partner

Alle arbeidsplasser har sine egne behov. For å møte dine kommer nye Peugeot Partner i flere skreddersydde varianter. Du får varebilen i to lengder: Standard og Long. I tillegg leveres Partner i versjoner spesialtilpasset for langkjøring, kjøring i variert terreng og transport av opptil 5 personer. Ingen bedrifter er like, men alle kan ha nytte av en Partner.

Den nye arbeidsmetoden

Uansett hvilken versjon av nye Peugeot Partner du velger, er Peugeots i-Cockpit® det første som møter deg som sjåfør. Når du har alt du trenger ved fingerspissene, kan du holde øynene på veien. Et kompakt ratt med integrerte styringsknapper gir deg en intuitiv kjøreopplevelse, og head-up-skjermen serverer den viktigste informasjonen rett i synsfeltet. Med gjennomført ergonomisk førerhus, enestående komfort og bred funksjonalitet er nye Peugeot Partner en forlengelse av kontoret ditt.

Kampanjer