Hopp til hovedinnhold

Peugeot Partner

Nyfødt og allerede en vinner. Nye Peugeot Partner tilbyr enestående kvalitet og en kjøreglede aldri tidligere sett i varebilmarkedet. Når den i tillegg har komfort som er en sedan verdig, er det ikke rart den ble kåret til International Van of the Year 2019. Denne bilen er arbeidsplassens perfekte partner. Bestill tilbud eller prøvekjøring i dag!

  • Bygget for profesjonelle
  • Kommer i flere versjoner for å møte dine behov
  • International Van of the Year 2019
Pris fra 314 962 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

Partner ble kåret til "International van of the year 2019"

Det gjennomtenkte grunnlaget gjør at Peugeot Partner kan tilpasses en stadig mer spesialisert kundekrets. Enten du er rørlegger, gartner, jobber med catering eller varelevering, tilbyr den nye Peugeot Partner relevante løsninger tilpasset alle slags yrker.

Diesel

Forhjulsdrift

5,4l/100km

Manuell

100 hk

3

3,3 m3

100 kg

1350 kg

Liten Varebil

908 kg

Peugeot Partner

Velg din partner

Alle arbeidsplasser har sine egne behov. For å møte dine kommer nye Peugeot Partner i flere skreddersydde varianter. Du får varebilen i to lengder: Standard og Long. Dette er standardlengden med 3,3 kubikk lasterom og manuell girkasse. I tillegg leveres Partner i versjoner spesialtilpasset for langkjøring, kjøring i variert terreng og transport av opptil 5 personer. Ingen bedrifter er like, men alle kan ha nytte av en Partner.

Den nye arbeidsmetoden

Uansett hvilken versjon av nye Peugeot Partner du velger, er Peugeots i-Cockpit® det første som møter deg som sjåfør. Når du har alt du trenger ved fingerspissene, kan du holde øynene på veien. Et kompakt ratt med integrerte styringsknapper gir deg en intuitiv kjøreopplevelse, og head-up-skjermen serverer den viktigste informasjonen rett i synsfeltet. Med gjennomført ergonomisk førerhus, enestående komfort og bred funksjonalitet er nye Peugeot Partner en forlengelse av kontoret ditt.

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle markedsførte biler har utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vinterhjul er inkludert i prisen på alle våre markedsførte biler.