Hopp til hovedinnhold

Peugeot Partner Mester L1

Nye Peugeot Partner Mester er en varebil som tilbyr enestående kvalitet og en kjøreglede aldri tidligere sett i varebilmarkedet. Når den i tillegg har komfort som en sedan verdig, er det ikke rart den ble kåret til International Van of the Year 2019. Denne bilen er arbeidsplassens perfekte partner. Bestill tilbud eller prøvekjøring i dag!

  • Bygget for profesjonelle
  • Kommer i flere versjoner for å møte dine behov
  • International Van of the Year 2019
Pris fra 334 962 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

Partner ble kåret til "International van of the year 2019"

Det gjennomtenkte grunnlaget gjør at Peugeot Partner kan tilpasses en stadig mer spesialisert kundekrets. Enten du er rørlegger, gartner, jobber med catering eller varelevering, tilbyr den nye Peugeot Partner relevante løsninger tilpasset alle slags yrker.

Be om et uforpliktende tilbud på Peugeot Partner!

Diesel

Forhjulsdrift

5,4l/100km

Manuell

100 hk

3

3,3 m3

100 kg

1350 kg

Liten Varebil

908 kg

Peugeot Partner

Peugeot Partner - ulike lengder og modeller

Alle arbeidsplasser har sine egne behov. For å møte dine kommer nye Peugeot Partner i flere skreddersydde varianter. Du får varebilen i to lengder: Standard og Long. Dette er standardlengden med 3,3 kubikk lasterom og manuell girkasse. I tillegg leveres Partner i versjoner spesialtilpasset for langkjøring, kjøring i variert terreng og transport av opptil 5 personer. Ingen bedrifter er like, men alle kan ha nytte av en Partner.

i-Cockpit® som standardutstyr i Partner

Uansett hvilken versjon av nye Peugeot Partner du velger, er Peugeots i-Cockpit® det første som møter deg som sjåfør. Når du har alt du trenger ved fingerspissene, kan du holde øynene på veien. Et kompakt ratt med integrerte styringsknapper gir deg en intuitiv kjøreopplevelse, og head-up-skjermen serverer den viktigste informasjonen rett i synsfeltet. Med gjennomført ergonomisk førerhus, enestående komfort og bred funksjonalitet er nye Peugeot Partner en forlengelse av kontoret ditt.

Be om et uforpliktende tilbud på Peugeot Partner!

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris