Hopp til hovedinnhold
EQC fra Merdeces-EQ står parkert i et veikryss med frodig grønn bakgrunn

Denne bilen har landets mest fornøyde elbilkunder

11.08.2022

EQC fra Mercedes-EQ har gjennom flere år vært en av de mest etterspurte elektriske SUV-ene på markedet. Interessen vedvarer også når vi er godt inne i 2022 – men hvorfor har den blitt så umåtelig populær?

– EQC byr på en helt fantastisk kjøreopplevelse, enkelt og greit.  Den er veldig stillegående, og det er absolutt den mest komfortable bilen jeg har kjørt. Selv sammenlignet med Mercedesene jeg har kjørt tidligere vil jeg si at den skiller seg ut, sier Niclas Da Silva Teixeira.

Teixeira hentet nylig ut sin EQC hos Bertel O. Steen. Etter å ha kjørt den i et par måneder har han ingen vanskeligheter med å forstå hvorfor denne bilen er så godt likt av både kunder og biltestere.

– Hva er det man ikke kan like her? Jeg liker alt fra kjørekomforten og designet, til de store skjermene og teknologien i bilen. Jeg får en luksusfølelse av alt her, egentlig, og da er jeg solgt.

Ønsker du et uforpliktende tilbud eller prøvekjøring av EQC? Klikk her.

Niclas Teixeira sitter i sin nye EQC og smiler til kamera
FORNØYD EQC-EIER: Niclas Da Silva Teixeira har kjørt en rekke Mercedeser tidligere, men ingen har vært like komfortable som EQC.

Landets mest fornøyde elbilkunder

Teixeira er heller ikke alene om å fullrose EQC fra Mercedes-EQ. Premium-SUV-en har nemlig mottatt en rekke gode omtaler fra både journalister, biltestere og kunder, og fikk blant annet terningkast 6 i VG.

I tillegg til dette har EQC mottatt den kanskje gjeveste og viktigste utmerkelsen og tilbakemeldingen en bil kan få: Da elbil24 undersøkte hvor fornøyde elbileierne er med bilene sine, gikk EQC helt til topps.

EQC-eierne er med andre ord de mest fornøyde elbilkundene i landet, med en gjennomsnittskarakter på 5,47(!) av 6 mulige.

Se video om EQC

Full videovisning av EQC fra Mercedes nedenfor:

– EQC har alt du ønsker deg

Som salg- og markedssjef hos Bertel O. Steen Jessheim er det få som kjenner elbilmarkedet og kundenes ønsker og behov bedre enn Thore Kjetså.

Han har solgt en lang rekke EQC-er til fornøyde kunder de siste årene, og er ikke overrasket over de gode tilbakemeldingene.

– EQC er en veldig fin totalpakke, der du får en pen og komfortabel SUV i premium-segmentet, med god rekkevidde, tilhengerfeste, firehjulsdrift og mulighet for taklast. EQC har stort sett alt du ønsker deg av en elbil.

- Thore Kjetså

Bilde av førermiljø i EQC tatt fra baksetene og frem
ELEGANT FØRERMILJØ: Interiøret i EQC fra Mercedes-EQ er elegant og stilrent, med en rekke smarte funksjoner.