Hopp til hovedinnhold
Montør hos Lafinto installerer skuffeseksjon i en varebil

Her ombygges varebilen etter dine ønsker

18.11.2022

En varebil skal ikke bare romme tingene du skal ha med deg – den skal helst også effektivisere arbeidsdagen og gjøre ting enklere og smartere. Derfor samarbeider Bertel O. Steen med landets råeste bilpåbygger – for å gi deg den perfekte varebilen.

– Vi kan i praksis designe, skreddersy og bygge akkurat det kunden ønsker, fordi vi gjør alt in-house. Vi fikser alt fra spesialtilpassede skapløsninger og kjølesoner, til begravelsesbiler og bombebiler. Det er egentlig bare fantasien og plassen i bilen som setter grenser, sier salgs- og markedssjef i Lafinto, Jarl André Lindvig.

Lafinto er landets ledende bilpåbygger, og har gjennom mange år vært en viktig samarbeidspartner for Bertel O. Steen. Gjennom dette samarbeidet får Bertel O. Steens varebilkunder en helt unik tilgang på landets råeste varebilløsninger.

– Takket være samarbeidet med Lafinto får alle varebilkunder i Bertel O. Steen muligheten til å innrede, bygge og tilpasse sine varebiler akkurat slik de selv ønsker. Dette er uten tvil det råeste tilbudet av sitt slag i bransjen, sier salgsleder for varebil hos Bertel O. Steen, Thomas Vissmark.

Se introduksjonsfilm av Lafinto nedenfor

Innredning av varebil – alt du trenger

Lafinto ble etablert i 1988 i Fredrikstad, og har siden vokst frem som landets ledende bilpåbygger. Med egen utviklingsavdeling og et stort mekanisk verksted ligger alt til rette for skreddersydde løsninger for service- og varebiler – uansett bransje og behov.

– Vi har etablert en stor og allsidig «One Stop Shop» hvor vi kan gjøre alt av spesialløsninger, profileringsdekor, innredning, lys og elektrisk arbeid på ett og samme sted. Det gjør at forhandler og kunde kun trenger å forholde seg til én person gjennom hele prosessen, samtidig som det er tids- og kostnadsbesparende, sier Lindvig.

Ønsker du en hyggelig prat om dine varebilbehov? Ta kontakt med ditt nærmeste Bertel O. Steen Proffsenter.

Markedssjef i Lafinto, Jarl André Lindvig
Markedssjef i Lafinto, Jarl André Lindvig

Spesialister på ombygging av varebil

En runde rundt i den store «One Stop Shop»-hallen viser at det foregår mye på en gang hos Lafinto. En skapbil er i ferd med å ferdigstilles med spesialbygget skillevegg som deler inn lasterommet i ulike kjølerom.

På andre siden av hallen har en Mercedes-Benz Vito nettopp fått installert nytt gulv, og er i ferd med å få på plass spesialtilpasset skapinnredning.

Vi har mer enn 2.000 kjøretøy innom i løpet av et år, så det skjer ekstremt mye forskjellig til enhver tid. Noen kunder ønsker én spesifikk løsning helt identisk installert i 100 biler, mens andre har kun én bil de ønsker å optimalisere for sitt bruk. Så det er stor variasjon i både kunder og behov.

- Jarl André Lindvig

Uavhengig av behov og størrelse på ordre og bedrift, kan Lindvig garantere at du vil få både topp service og topp utstyr fra ledende leverandører.

– Vi har opparbeidet oss mange gode samarbeidspartnere gjennom tidene, og alt vi benytter av utstyr og materialer er nøye testet, både med tanke på kvalitet og miljø. Vi benytter for eksempel innredningsløsninger fra System Edstrøm, som med stort fokus på grønn produksjon er Norges raskest voksende innredningsleverandør.

Ønsker du en hyggelig prat om dine varebilbehov? Ta kontakt med ditt nærmeste Bertel O. Steen Proffsenter.

Varebiler i One Stop Shop-hallen hos Lafinto
Varebiler i One Stop Shop-hallen hos Lafinto

Størst på N1-konvertering

I tillegg til å levere alt du kan tenke deg av spesialtilpassede løsninger for vare- og servicebiler, er Lafinto også Norges største leverandør av N1-konverteringer.

En N1-konvertering innebærer å omgjøre en bil fra personbil til varebil, med alt av krav, tilpasninger og justeringer som kreves for å få den registrert med grønne skilter.

Les også: «Proff Prioritet» sparer deg som proffkunde for både tid og penger

– N1-konvertering er en stor del av virksomheten vår, og her har vi en enestående posisjon i Norge. Både kundene, forhandlerne og bilprodusentene viser stor tillit til oss, og vi har også etablert et svært godt samarbeid og gode rutiner med Vegvesenet. Det gjør denne jobben smidigere for alle parter, sier Lindvig.

 – Målet er at bilen innehar den samme komforten som personbilutgaven når den er ferdig omgjort til varebil. Og det sørger vi for at den har, sier han.

Ønsker du en hyggelig prat om dine varebilbehov? Ta kontakt med ditt nærmeste Bertel O. Steen Proffsenter.