Hopp til hovedinnhold

Enovastøtte kr 50.000,-

Mercedes eVito 112 Charge

Møt helt nye eVito varebil fra Mercedes. eVito har god elektriske rekkevidde, lave driftskostnader og velkjent kvalitet, er eVito den perfekte partneren for din bedrift. Utgaven Charge av eVito varebil støtter hurtiglading på inntil 100 kWt og tillatt nyttelast er 756 kg.

  • Rekkevidde på 259 km (WLTP)
  • Perfekt for stor og tung last
  • Skreddersydde ladeløsninger
  • Enova-støtte inntil kr 37 982,-
Pris fra 564 000 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

Rekkevidde og lading av Mercedes eVito

eVito Charge varebil leveres med et batteri med en effektiv kapasitet på 100 kWt og en elektrisk rekkevidde på inntil 259 kilometer målt etter WLTP-testsyklusen. Bilen leveres med en om bordlader med en kapasitet på 7,4 kW.

Har du behov for å hurtiglade, støtter bilen en effekt på inntil 100 kW. Dermed kan du øke kapasiteten på batteriet fra 10 til 80 prosent på omtrent 45 minutter. Vi tilbyr ulike løsninger for ladeinfrastruktur, uansett om du drifter ett kjøretøy eller en hel flåte. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon.

Be om uforpliktende tilbud på eVito!

Elektrisk

Forhjulsdrift

259 km

25,9kWh/100km

100 kW

7,4kW

Automat

116 hk

3

6,0 m3

150 kg

0

756 kg

Mercedes eVito elektriks varebil med ladekabel tilkoblet - utenfor en byggeplass.

Lastekapasitet på eVito Charge er opptil 756kg

Den elektriske drivlinjen er tilpasset karosseriet slik at det ikke går på bekostning av lastekapasiteten. Bilen kommer i to ulike lengder, lang og ekstra lang, som har et lastevolum på henholdsvis 6,0 m3 og 6,6 m3.

Den ekstra lange varianten har et lasterom som er opptil 3016 millimeter langt. Tillatt nyttelast er 756 kilo og tillatt totalvekt er 3.500 kilo. Bilen er lett å laste og kan i tillegg leveres med en skyvedør, slik at du enkelt får inn tre europaller.

Fordeler med elektrisk varebil fra Mercedes-Benz

Kjøper du en eVito varebil Long Range blir du en del av et komplett økosystem for elektriske varebiler utviklet av Mercedes-Benz. Dette inkluderer blant annet tilgang til et velutbygd ladenettverk og service helt i toppklassen.

Inkludert i prisen kommer en servicepakke som gir gratis service i fire år. Garantien på batteriet gjelder i åtte år eller 100.000 kjørte kilometer.

Be om uforpliktende tilbud på eVito!

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris