Hopp til hovedinnhold

El-SUVen Peugeot e-2008 klamrer seg fast på topplisten

Kompakt-SUVen Peugeot e-2008 har blitt tatt imot med åpne armer av både biltestere, journalister og det norske folk, og har ligget stabilt blant bestselgerne til Bertel O. Steen i lang tid. Her får du en full videovisning av bilen!

Elbil med terningkast 6

Helt siden lanseringen av Peugeot e-2008 tilbake i 2019 har den franske kompakt-SUVen høstet mange lovord her til lands. Dagbladet trillet blant annet terningkast seks da de prøvekjørte topputgaven, med en enkel og tydelig beskrivelse: «Vi er imponerte».

Siden lanseringen har det også kommet oppgraderinger som har gjort e-2008 enda mer attraktiv, for eksempel i form av økt rekkevidde på tampen av fjoråret.

Så populær er Peugeot e-2008, at den har blitt fast inventar på Bertel O. Steens topplister over de mest solgte personbilene de siste årene.

Rimelig elbil for en bred kundegruppe

– Det er lett å forstå at dette er en bil som faller i smak hos mange, og vi merker at Peugeot har truffet godt med e-2008, sier salgsleder for Peugeot hos Bertel O. Steen Lørenskog, Harald Tyskeberg.

Bestill et uforpliktende tilbud på Peugeot e-2008 her

Salgslederen mener allsidigheten til Peugeot e-2008 er den viktigste grunnen til at den har blitt så populær, da den treffer godt i flere ulike segmenter.

– Peugeot e-2008 er en relativt rimelig og veldig allsidig elbil, med god rekkevidde, godt med plass og et veldig tøft design, og vi opplever at den treffer en stor og bred kundegruppe, sier Tyskeberg.

Se Harald Tyskeberg presentere Peugeot e-2008 nedenfor.