Hopp til hovedinnhold

Leasingkampanje - fra 1 990,- per mnd.*

Peugeot e-2008

e-2008 fra Peugeot betegnes som både kompakt og familievennlig SUV. Med en rekkevidde på inntil 345 km (WLTP) og økt lengde på 14cm fra sin fossile forgjenger, er dette en bil som frakter både folk og bagasje til hytta uten bekymringer.

Med Peugeot e-2008 kan du i tillegg få forhåndsoppvarmet kupé, 100 kW lading og en svært attraktiv pris. e-2008 lar deg velge kjørestilen du vil ha akkurat her og nå: sportslig og responsiv kjøring når det er ønskelig, eller øko-modus når rekkevidden er viktigst.

  • Inntil 345 km rekkevidde (WLTP)
  • Terningkast 6 i Dagbladet
  • Romslig bagasjerom
Leasingkampanje fra 1 990,- per mnd.*

Elektrisk

Forhjulsdrift

320/345 km

15,6 kWh/100km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

5

434 l

70 kg

0

Dagbladet gir terningkast 6 til Peugeot e-2008

Dagbladets anmelder mener Peugeots elbil er «midt i blinken for norske bilkjøpere», mens Elbil24.no spår en «potensiell storselger», og triller 5 på terningen.

Batteriet i e-2008 har åtte års garanti, eller 160 000 km for 70 prosent av batterikapasiteten. Velg mellom flere ulike kjøreinnstillinger, etter egne preferanser og veiforhold. Sport-modusen gir best mulig ytelse og kjøreopplevelse med maksimal kraft og dreiemoment, og 0 til 100 km/t er unnagjort på 8,5 sekunder. Normal-modusen gir optimal komfort i daglig bruk, mens Eco-modusen gir deg lengst rekkevidde.

Få tilbud på Peugeot e-2008!

Peugeot e-2008 – Praktisk og intuitiv

Peugeot e-2008 leveres med Peugeots i-Cockpit 3D, som byr på intuitiv betjening, et kompakt ratt og en 10-tommers berøringsskjerm. All relevant informasjon vises på skjermen. I tillegg projiseres den viktigste kjøreinformasjonen på head-up-skjermen i frontruten som hologram, slik at du alltid har nødvendig informasjon tilgjengelig i synsfeltet.

Unike detaljer

Peugeot e-2008 SUV har det samme robuste og elegante designet som forgjengerne med forbrenningsmotor, men er hele 14 centimeter lengre. I tillegg skiller den seg fra forgjengeren med en tofarget løve i den karosserifargede grillen, og skinnlignende alcantara-interiør. Bilen har egne instrumenter med 3D-visning foran rattet og i berøringsskjermen i midtkonsollen. I bagasjerommet får du plass til 434 liter – nok til både handleturen og familieferien.

Varmepumpe og effektiv hurtiglading

Peugeot e-2008 leveres med varmepumpe, som gir stålkontroll på temperaturen i batteriet og kupeen. Den sikrer også at du mister minst mulig rekkevidde når kuldegradene kommer krypende.

Du har mange muligheter til å lade din Peugeot e-2008, både hjemme og når du er på farten. Du kan programmere ladingen fra navigasjonsskjermen i bilen, eller i MyPeugeot-appen. Fra appen kan du også starte lading, sjekke batterinivået og forvarme bilen. Peugeot e-2008 har kapasitet til å ta imot opptil 100 kW ved hurtiglading, og kan lade fra 0 til 80 prosent på en halvtime.

Få tilbud på Peugeot e-2008!

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.