Hopp til hovedinnhold

Kampanjepris - du sparer 29 136,-

Citroën ë-Spacetourer

Nye Citroën ë-SpaceTourer er en kompakt og helelektrisk flerbruksbil. Med klasseledende elektrisk rekkevidde, et robust utseende, svært fleksible seteløsninger og en imponerende bagasjeplass vil dette fort bli storfamiliens nye favoritt. 

  • Rekkevidde opptil 330 km (WLTP)
  • 9-seter og tilhengerfeste
  • Ryggekamera med fugleperspektiv
  • Lader fra 0-80% på 45 minutter
Pris fra 575 000 kr
Citroën ë-Spacetourer front
1 / 5

Citroën ë-SpaceTourer

Nye Citroën ë-SpaceTourer er en elektrisk flerbruksbil laget for å gjøre hverdagen din enklere og mer økonomisk. Kjør uten å tenke på lokale utslipp, nyt komforten fra den nærmest lydløse elektriske motoren og utnytt fleksibiliteten og alle de praktiske løsningene til å få med deg det du måtte trenge.

De elektriske sidedørene er utstyr med håndfri åpning og lukking, praktisk når du skal sette barna inn i barnesetet eller har hendene fulle av handleposer. Med uttak for både 12 og 220 volt kobler du enkelt til det du måtte ønske av utstyr, enten det er smarttelefoner og nettbrett til barna, eller en kjøleboks for langturen.

Elektrisk

Forhjulsdrift

330 km

33,2kWh/100 km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

9

603 l

0

1000 kg

Citroën ë-Spacetourer i solnedgang

Størrelse og bagasjerom

Citroën ë-SpaceTourer kommer i to ulike lenger og du kan enkelt tilpasse antall seter og størrelsen på bagasjerommet etter dine behov. Både andre og tredje seterad er utstyrt med 3 fullverdige seter, slik at alle passasjerene har den samme gode plassen å boltre seg på. 

Når setene både kan reguleres i lengderetningen, slås ned eller tas ut, blir mulighetene nærmest uendelige. Med setene ute får du i den største versjonen et bagasjerom på hele 4554 liter tilgjengelig. I den miste versjonen er volumet 3967 liter.

Selv om bilen rommer mye, har ë-SpaceTourer relativt kompakte ytre mål. Med en høyde på bare 1,9 meter, vil du enkelt komme inn i de aller fleste parkeringshus eller trange garasjeanlegg.

Rekkevidde opptil 330 km (WLTP)

Bilen leveres med to ulike batteripakker, hvor den største vil gi deg en maksimal elektrisk rekkevidde på opptil 330 kilometer etter WLTP-målemetoden. Det noe rimeligere batteriet gir en maksimal rekkevidde på opptil 230 kilometer.

På en offentlig ladestasjon fyller du det største batteriet opp fra null til 80% kapasitet på omlag tre kvarter. Ved normallading får du 100% kapasitet tilgjengelig på 7,5 timer. Vi anbefaler at du installerer egnet ladeboks hvis bilen skal lades hjemme.

Teknologi

Nye Citroën ë-SpaceTourer leveres med hele 15 ulike førerassistentsystemer for å gjøre turen både enklere og tryggere. Vi trekker spesielt frem ryggekamera med fugleperspektiv over bilen og omgivelsene, adaptiv cruisekontroll hvor farten automatisk tilpasses øvrig trafikk samt aktiv nødbremsassistent for fotgjengere og kjøretøy ved lav fart i urbane strøk.

Med den intuitive berøringsskjermen på 7 tommer kan du styre en rekke av bilens funksjoner, samt vise navigasjon i 3D med trafikkinformasjon i sanntid. Støtte for både Apple CarPlay og Android Auto er på plass, så du kan enkelt lytte til favorittmusikken din, besvare anrop og meldinger, kun ved bruk av stemmen.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris