Hopp til hovedinnhold

Kampanjepris - du sparer 30 934,-

Citroën ë-Spacetourer

Nye Citroën ë-SpaceTourer er en kompakt og helelektrisk flerbruksbil. Med klasseledende elektrisk rekkevidde, et robust utseende, svært fleksible seteløsninger og en imponerende bagasjeplass vil dette fort bli storfamiliens nye favoritt. 

  • Klasseledende elektrisk rekkevidde (330 km)
  • Svært fleksible løsninger
  • Lettkjørt og komfortabel
Pris fra 575 000 kr

Citroën ë-SpaceTourer

Nye Citroën ë-SpaceTourer er en elektrisk flerbruksbil laget for å gjøre hverdagen din enklere og mer økonomisk. Kjør uten å tenke på lokale utslipp, nyt komforten fra den nærmest lydløse elektriske motoren og utnytt fleksibiliteten og alle de praktiske løsningene til å få med deg det du måtte trenge.

De elektriske sidedørene er utstyr med håndfri åpning og lukking, praktisk når du skal sette barna inn i barnesetet eller har hendene fulle av handleposer. Med uttak for både 12 og 220 volt kobler du enkelt til det du måtte ønske av utstyr, enten det er smarttelefoner og nettbrett til barna, eller en kjøleboks for langturen.

Elektrisk

Forhjulsdrift

330 km

33,2kWh/100 km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

9

603 l

0

1000 kg

Citroën ë-Spacetourer i solnedgang

Størrelse og bagasjerom

Citroën ë-SpaceTourer kommer i to ulike lenger og du kan enkelt tilpasse antall seter og størrelsen på bagasjerommet etter dine behov. Både andre og tredje seterad er utstyrt med 3 fullverdige seter, slik at alle passasjerene har den samme gode plassen å boltre seg på. 

Når setene både kan reguleres i lengderetningen, slås ned eller tas ut, blir mulighetene nærmest uendelige. Med setene ute får du i den største versjonen et bagasjerom på hele 4554 liter tilgjengelig. I den miste versjonen er volumet 3967 liter.

Selv om bilen rommer mye, har ë-SpaceTourer relativt kompakte ytre mål. Med en høye på bare 1,9 meter, vil du enkelt komme inn i de aller fleste parkeringshus eller trange garasjeanlegg.

Rekkevidde opptil 330 km (WLTP)

Bilen leveres med to ulike batteripakker, hvor den største vil gi deg en maksimal elektrisk rekkevidde på opptil 330 kilometer etter WLTP-målemetoden. Det noe rimeligere batteriet gir en maksimal rekkevidde på opptil 230 kilometer.

På en offentlig ladestasjon fyller du det største batteriet opp fra null til 80% kapasitet på omlag tre kvarter. Ved normallading får du 100% kapasitet tilgjengelig på 7,5 timer. Vi anbefaler at du installerer egnet ladeboks hvis bilen skal lades hjemme.

Teknologi

Nye Citroën ë-SpaceTourer leveres med hele 15 ulike førerassistentsystemer for å gjøre turen både enklere og tryggere. Vi trekker spesielt frem ryggekamera med fugleperspektiv over bilen og omgivelsene, adaptiv cruisekontroll hvor farten automatisk tilpasses øvrig trafikk samt aktiv nødbremsassistent for fotgjengere og kjøretøy ved lav fart i urbane strøk.

Med den intuitive berøringsskjermen på 7 tommer kan du styre en rekke av bilens funksjoner, samt vise navigasjon i 3D med trafikkinformasjon i sanntid. Støtte for både Apple CarPlay og Android Auto er på plass, så du kan enkelt lytte til favorittmusikken din, besvare anrop og meldinger, kun ved bruk av stemmen.

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.