ForsideBilKiae-Soul 64 kW

Spar 52 867,-

Kia e-Soul 64 kW

Kia e-Soul 64 kW har en ekstra stor batteripakke som gir deg en rekkevidde på inntil 452 kilometer (WLTP). Designet er oppgradert og modernisert, men elementene som gjorde forgjengeren så populær er videreført. Velger du en e-Soul får du Kias suverene garanti på hele syv år.

  • Rekkevidde inntil 452 km (WLTP)
  • 80 kW hurtiglading
  • Syv års garanti

Pris fra 379 900 kr

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Kia e-Soul 64 kW med rekkevidde på inntil 452 km

Kia e-Soul har fått et mer aerodynamisk preg enn forgjengeren, med oppdaterte og forbedrede støtfangere. Fronten har også fått et tøffere uttrykk, hvor ladeporten er lekkert integrert i en luke i front.

Du kan fortsatt glede deg over muligheten til å få bilen levert i en to-farget versjon, eller enfarget med soltak om du foretrekker det. De runde lampene fra tidligere generasjoner er nå erstattet med nye LED-hovedlys og LED-tåkelys.

Kia e-Soul kommer med sikkerhetssystemer som kollisjonsvarsling, førervarsel ved tretthet og varsel for kryssende trafikk bak. Standardutstyr inkluderer blant annet automatisk nødbremsesystem og blindsonevarsling, samt seks kollisjonsputer.

Elektrisk

Forhjulsdrift

452km

15,7kWh/100km

80 kW

7,2 kW

Automat

204 hk

5

315 l

100 kg

300 kg

Kia e-Soul 64 kW

Kia e-Soul – mer kraft og mer plass

Kia e-Soul 64 kWh oppnår med sitt kraftige batteri en rekkevidde på inntil 452 km (WLTP). Med sitt stive karosseri byr e-Soul på lite vibrasjoner og en svært komfortabel kjøreopplevelse. Kia e-Soul har også blitt romsligere, og er 5,5 centimeter lenger enn forgjengeren, som gir deg bedre plass både i for- og baksetene. Lastekapasiteten er på 315 liter med baksetene oppe, og 1339 med baksetene slått ned.

Kia e-Soul har teknologi i førersetet

e-Soul er utstyrt med mer moderne teknologi enn noen gang, som bidrar sterkt til både økt komfort og økt sikkerhet. Du står fritt til å velge mellom tre ulike utstyrsnivåer, alt etter hva som møter dine ønsker og behov best. Varme i seter og ratt er standard for alle versjonene.

Som første bil i Europa kommer e-Soul med Kias UVO Connect-system, som gir mulighet for fjernstyring og informasjon om ladestatus via mobilen.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.