Kia EV6 GT

Kia EV6 GT er toppmodellen i EV6-serien. Den kommer med firehjulstrekk, en rekkevidde på inntil 400 kilometer (WLTP) og det meste som kan leveres av utstyr og sporty detaljer. Motoren er enda kraftigere enn hos søsknene, og bilen gjør 0 til 100 km/t på vanvittige 3,5 sekunder. Med en maksimal tillatt tilhengervekt på hele 1600 kg, er det ingen tvil: Denne elbilen har alt!

  • 400 km rekkevidde
  • Tilhengervekt på 1600 kg
  • Bare 18 minutter å lade fra 10 til 80 prosent
  • 0 til 100 på 3,5 sekunder

Pris fra 623 800 NOK

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Med Kia EV6 har Kia levert sitt aller første dedikerte elektriske kjøretøy, bygget på den nye topp moderne elbilplattformen E-GMP. Resultatet er en sportslig og praktisk elbil med en enorm ytelse. EV6 GT er et råskinn av en bil uten at det går på bekostning av rekkevidde, komfort eller praktiske løsninger. Med en akselerasjon fra 0 til 100 km/t som er unnagjort på bare 3,5 sekunder, er det bare å lene seg tilbake i de komfortable setene og kjenne draget i denne bilen.

Elektrisk

Firehjulsdrift

400km

19,3kWh/100km

11 kW

Automat

585 hk

5

511 l

1600 kg

Kia EV6 GT

Praktiske løsninger og funksjoner

Kia EV6 innehar en lang rekke praktiske løsninger og funksjoner. Rekkevidden er på hele 400 km (WLTP), den kan trekke hele 1600 kg og kommer naturligvis med firehjulsdrift. Tar du også med de avanserte elektroniske systemene, blir dette ordentlig moro.

EV6 har blant annet et topp moderne head-up-display med AR-teknologi som gir deg all nøkkelinformasjon uten å ta fokuset bort fra kjørebanen. I tillegg har du to store skjermer med smarte menyer som gir deg full kontroll over alle bilens funksjoner.

To batterialternativer

Kia EV6 kan leveres med to ulike batterier; enten med 77,4 kWh eller 58 kWh. Med et høyhastighets ladesystem kan en lynkjapp lading av batteriet på bare 4,5 minutter gi deg hele 100 km rekkevidde, mens det tar mindre enn 18 minutter å lade fra 10 til 80 prosent.

En artig tilleggsmulighet med Kia EV6 er at bilen også kan benyttes som en powerbank, enten i hjemmet eller på farten. EV6 leverer opptil 3,6 kW strøm, og kan således fungere som en nødstrømkilde for hjemmet ditt.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Biler som passer ditt behov. Alle våre biler er inkludert metallic lakk og utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre biler.