ForsideBilkiaNiro Hybrid

kia Niro Hybrid

Nye Kia Niro hybrid tar crossover-segmentet med storm. Bilen er stilsikker med nyskapende teknologiske løsninger og høy komfort, og skifter mellom å hente kraft fra bensin og elektrisitet – eller bruker en kombinasjon av begge. Systemet gir en maksimal effekt på 141 hk og en toppfart på 120 km/t i ren elektrisk modus.

  • Lavt drivstoff forbruk
  • Høy bakkeklaring
  • Lastevolum på opptil 1425 liter

Ingen pris oppgitt

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Kia Niro Hybrid er både romslig og praktisk

Kia Niro Hybrid er både romslig og praktisk. Fordi batteriet er smart plassert under baksetet, har bagasjerommet et volum på 427 liter. For å gi maksimal fleksibilitet og lastekapasitet, er bakseteryggene delt 60/40, og de kan foldes helt flatt, slik at bagasjerommet vokser til 1425 liter. Du og dine passasjerer har god benplass og takhøyde, og bak rattet har føreren åtteveis motorisert styring av setet, for å oppnå den perfekte sittestillingen.

kia Niro Hybrid

Utforsk hybridteknologien

Kia Niro hybrid har lave drivstoffkostnader, uansett kjøresituasjon. Opplev hvordan bilen sømløst tilpasser seg terrenget, og gir deg høy kjørekomfort. Niro Hybrid leveres med en kvikk sekstrinns automatgirkasse som standard. For en mer sportslig kjørestil, er det bare å trekke girspaken til «Sport modus». 

Bensinmotoren er en effektiv 1,6 GDI på 105 hk, mens elmotoren bidrar med det spenstige dreiemomentet på hele 170 Nm og 44 hk. Totalt er dette en lettkjørt bil med god ytelse, effektiv lading under kjøring, og lavt forbruk (0,38 liter på mila).

Trygghet på veien

Sikkerheten kommer først i Kia Niro plug-in hybrid. Fra de avanserte materialene i karosseriet, til implementering av nye og avanserte førerassistansesystemer, som hjelper deg å unngå farlige situasjoner på veien. Niro kan til og med gripe inn for å beskytte deg. Som et ekstra sett øyne vil DRIVE WiSE-teknologien gi deg viktig informasjon, blant annet ved hjelp av visuelle signaler, slik at du kan føle deg trygg mens du kjører. Bilen hjelper deg å holde riktig avstand til de andre trafikantene, og gjør det enkelt å finne fram på ukjente veier.

7 års garanti

Hver eneste Kia-bil har syv års garanti, tilsvarende 150 000 km. Denne totalgarantien er gratis, og følger bilen ved overføring til ny eier, forutsatt at bilen har hatt regelmessig vedlikehold, i henhold til serviceforskriftene.

Kia Niro hybrid: Teknologi som forenkler

Nye Kia Niro hybrid gir deg mange muligheter. Oppvarmede seter får du både i for- og baksetet, mens du også kan nyte setekjøling i forsetene på varme dager. På førerplassen er alle kontrollfunksjoner og skjermer plassert i førerens synsfelt. Her finner du all informasjonen du trenger om hybridsystemet, navigasjon, og multimedia. Blant løsningene du vil elske er den trådløse mobilladeren, lydsystemet JBL premium med åtte høyttalere, og ClariFi-teknologi som sørger for god stemning på veien. 

Alle nye Kia-biler som leveres med fabrikkmontert navigasjon, har rett til seks årlige kartoppdateringer. Dette enestående tilbudet sikrer at navigasjonsenheten din alltid er oppdatert. Sanntidsinformasjon vises under kjøring, og stemmestyringen lar deg styre funksjonene i navigasjonssystemet, uten at du trenger å ta blikket av veien.

Kia Niro hybrid: Et grønt crossover-valg

Kia Niro hybrid utfordrer tradisjonene i crossover-segmentet med sin hybridmotor. Under panseret skjuler det seg en teknologisk motor med 141 hk, som sømløst veksler mellom elektrisitet og drivstoff. Det sparer deg for store mengder drivstoffutgifter i byen, samtidig som du kan dra på langtur uten å tenke på at bilen må lades.

Designet er inspirert av naturen! Iøynefallende vertikale lameller i grillen gir et sporty utseende, og forbedrer aerodynamikken. Sølvfargede detaljer gir helhet til bilens atletiske silhuett. Samtidig viser LED-lysene veien på en stilfull måte. Aerodynamisk utformede detaljer fremhever vindusflatene.

Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul

Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold

Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.