Hopp til hovedinnhold

Kia Sorento Plug-in Hybrid

Nye Kia Sorento plug-in hybrid er en ladbar SUV med 7 seter, høy ytelse og lave drivstoffkostnader. Kombinasjonen av praktiske egenskaper, moderne design og en rekke innovasjoner gjennom hele drivlinjen gjør dette til den ultimate familiebilen. 

  • Lave driftskostnader
  • 7-seter og stort bagasjerom
  • Moderne design
  • 7 års garanti
Pris fra 778 200 kr
Kia Sorento Plug-in front
1 / 6

7-seter plug-in hybrid fra KIA

Som sine diesel- og hybridforgjengere er den ladbare hybrid-utgaven av Kia Sorento en skikkelig familiebil. Med to seterader er det opp til 809 liters bagasjekapasitet for syvseter og 898 liter for femseter. Med tre seterader og syv seter er bagasjeromsplassen 175 liter. Dette gjør Kia Sorento plug-in hybrid til en av bilene med størst bagasjekapasitet i sin klasse.

Meld din interesse for Sorento Plug-in.

Plug-in bensin

Firehjulsdrift

57km

4,6l/100km

3,3kW

Automat

265hk

7

809 l

100kg

1500kg

SUV

Kia Sorento i fart

Moderne design

Kia Sorento plug-in hybrid har samme moderne eksteriørdesign som diesel- og hybrid-utgavene, men skiller seg ut med «eco plug-in»-emblem og ladeluke.
I interiøret er også det meste uendret, bortsett fra det digitale instrumentpanelet på 12.3‘’ som er tilpasset med blant annet oversikt over batteristatus og energioverføring. Infotainment-systemet har også en ny funksjonalitet som gjør at du enkelt kan lokalisere ladepunkter underveis.

Helelektrisk kjøring

Plug-in hybrid-utgaven av Kia Sorento kombinerer en 1.6 liters turbobensinmotor med 180 hk, med en elektrisk motor på 66.9 kW og et batteri på 13.8 kWh. Dette gjør at kortere kjøreturer kan gjennomføres helelektrisk. Bilens elektriske rekkevidde er opptil 57km (WLTP).

Meld din interesse for Sorento Plug-in.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris