Hopp til hovedinnhold

Leveringsklar før 2023 - biler på lager

Kia Sportage Plug-in Hybrid

I nye Sportage får du et elegant og sportslig design med muskuløse flater. Utgaven av Sportage er utviklet på en ny plattform. Nå får du denne prisvinnende SUV-en med større plass og bedre motoregenskaper enn noen sinne.

Myke overflater, høy kvalitet og eksklusive detaljer gjør at alt kan betjenes med letthet. Bilen er i tillegg fullspekket med sikkerhets- og assistansesystemer som vil gjøre hverdagen din enklere.

  • Moderne SUV-design
  • Avanserte sikkerhetsfunksjoner
  • 540 liters bagasjerom
  • Tilhengervekt opptil 1350 kg
Pris fra 636 000 kr
Parkert Kia Sportage SUV sett forfra.
1 / 9

Sportage har fokus på sikkerhet og avansert teknologi

Kia Sportage er en trygg og sikker familiebil med flere avanserte sikkerhetsfunksjoner. Som fører har du lys med dynamisk spredning, og automatisk bremsing for fotgjengere. Bilens kameraer og radarsensorer gir informasjon til bilens system og aktiverer varselsignal, samt bremsing for å hindre kollisjon. Et blindsone-kamera gir deg også et glimt av blindsonen i selve instrumentpanelet.

Få tilbud på Kia Sportage fra din nærmeste forhandler!

Plug-in bensin

Firehjulsdrift

70 km

1,1l/100km

7,2 kW

Automat

265 hk

5

540 l

75 kg

1350 kg

SUV

Kia Sportage Phev SUV interiør.

Nye KIA Sportage - en sportslig hybrid

Sportage har eget terrengmodus som automatisk tilpasses for å gi deg optimale kjøreegenskaper. I tillegg er hybridbilen utstyrt med elektronisk fjæring (ECS) som standard, og ulike kjøremoduser som tilpasser styring, pedalrespons og antispinnregulering. Flere av funksjonene kan du styre selv via Kia appen – Kia Connect.

Sportage med bagasjerom på 540 liter og godt utstyrsnivå

Nye Kia Sportage har større bagasjerom enn forgjengeren og rommer hele 540 liter. I tillegg er takhøyden og benplass økt, også for passasjerene i baksete. I Sportage kan du også felle ned det midterste sete, som gir god plass til ski eller andre lange gjenstander. Med sin totale lengde på 4,5 meter får alle passasjerer rikelig med benplass, og de på andre seterad. Legger du ned hele baksete har du hele 1780 liter bagasjerom tilgjengelig.

Med høy kvalitet på materialer og interiør får man en god komfortfølelse i et elegant førermiljø. Bilens instrumentpanel er identisk med det du finner i Kia Ev6 – årets bil i 2022.
Under hovedskjermen finner du en litt mindre skjerm som er dynamisk, og du styrer effektivt både klimaanlegget og infotainment.

Få tilbud på Kia Sportage fra din nærmeste forhandler!

Utstyrspakkene på Kia Sportage

  • Comfort: Adaptiv cruisekontroll, skiltgjenkjenning, elektrisk justerbare seter, oppvarmede seter foran og bak, oppvarmet ratt, nøkkelfri adgang er blant annet standard i inngangsnivået comfort.
  • Active: Inkluderer «intelligente» fjernlys, aktiv blindsone-assistent, dødvinkelkamera, nødbrems ved rygging, fugleperspektiv ryggekamera, elektrisk bakluke og stemningslys, samt bedre skjerm.
  • Exclusive: I denne pakken tilkommer ventilerte skinnseter med minnefunksjon og bedre lydanlegg (Harman/Kardon).

7 års garanti på KIA Sportage

Hver eneste Kia-bil har syv års garanti, tilsvarende 150 000 km. Denne totalgarantien er gratis, og følger bilen ved overføring til ny eier, forutsatt at bilen har hatt regelmessig vedlikehold, i henhold til serviceforskriftene. Garantien gjelder også for batteriet. 

Be om tilbud på Kia Sportage fra din nærmeste forhandler!

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris