Hopp til hovedinnhold

Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain

Nye Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn All-Terrain er som skapt for å takle utfordrende norske kjøreforhold. En av premiumsklassens mest elegante silhuetter har også et imponerende bagasjerom som rommer opptil 1820 liter.

  • Skapt for norske forhold
  • 640 liter bagasjerom
  • Spekket med smart teknologi
Modellen er utgått - meld din interesse til forhandler.

E-Klasse All-Terrain

Nye Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain er det perfekte valget dersom du har en aktiv livsstil som krever en bil som takler alle kjøreforhold. Bilen kombinerer komforten og eksklusiviteten E-Klasse er så kjent for, med sportsligheten fra en SUV.

Oppgradert design

Nye E-Klasse har fått en kraftig designoppdatering av både eksteriør og interiør. Dette inkluderer en ny front, strammere linjer og helt nye baklykter. Innvendig finner du siste versjon av Mercedes-Benz User Experience (MBUX), et multimediesystem som lærer deg bedre å kjenne jo mer du kjører bilen.

Denne modellen er utgått, men vi har en nyere versjon tilgjengelig: E-klasse stasjonsvogn fra Mercedes

Perfekt for norske forhold

E-Klasse All-Terrain er skapt for utfordrende norske veier. Bilens understell har høyere klarering fra bakken enn standard E-Klasse, og de nedre delene av karosseriet er kledd i sorte elementer, for å forhindre småskader ved kjøring på tøft og utfordrende underlag.

Som standardutstyr leveres bilen med luftfjæring, hvor dempingen på hvert enkelt hjul automatisk tilpasses underlag og kjørestil. 

Bilen både er og ser mer robust ut, samtidig som Mercedes-Benz sitt luksuriøse design er ivaretatt.

Imponerende bagasjeplass

Nye E-Klasse All-Terrain kommer med et bagasjerom på 640 liter. Slår du ned den 40/20/40-delte bakseteryggen, står imponerende 1820 liter klar til din disposisjon.
I tillegg kan bilen leveres med et stort utvalg løsninger for festing og oppbevaring i både bagasjerom og kupé.

Tips: Se også E-klasse stasjonsvogn fra Mercedes

Snarveier