Hopp til hovedinnhold

Mercedes-Benz G-klasse

En legende er blitt enda råere. Den robuste terrengbilen Mercedes-Benz G-Klasse har fått en komplett overhaling. Mens de ikoniske hjørnene og kantene er som før, er nesten alt annet blitt bedre.

Nye G-Klasse fra Mercedes er lengre, bredere og sterkere enn noen gang. Opplev et unikt og tidløst DNA utstyrt med det siste av banebrytende teknologi. Bygget for ekstreme utfordringer – klar til å skape historie.

  • Suveren klatrer - mestrer 45 graders stigning
  • Ypperlig komfort - må oppleves!
  • Offroad-bil med førsteklasses onroad-ytelse
  • Pris tilgjengelig på forespørsel
Pris på forespørsel - meld interesse hos nærmeste forhandler.
Geländewagen fra Mercedes i svart metallic.
1 / 8

Geländewagen fra Mercedes-Benz

Når et design er like stilig etter 40 år, har Geländewagen gjort seg fortjent til tittelen ikonisk. Mercedes-Benz G-Klasse er ikke til å ta feil av. Den stående frontgrillen, de distinkte linjene, brede skuldrene og store bakvinduene, bidrar sammen til det målbevisste uttrykket. G-Klasse er enestående – funksjonell og robust, med et kompromissløst utseende fra alle vinkler. Nye G-Klasse er ikke forandret, men forbedret.

Meld interesse til nærmeste forhandler!

Mercedes G-klasse Geländewagen i grønn metallic sett bakfra.

Nye G-Klasse - veier ingen andre kjører

Når det kommer til ytelse i terrenget, står G-Klasse alene. Ingen over, ingen ved siden. En ekstremt stabil stigeramme, tre differensialsperrer og god bakkeklaring, gjør at G-Klasse ikke bare tar alle utfordringer på strak arm – den leker med dem. Fres deg gjennom terrenget langt utenfor allfarvei, flytt stein for stein, og dra dit ingen andre kan. Geländewagen har en klatreevne på inntil 100 %, og fosser frem gjennom elvedybder på 70 cm. Dette er en bil som er laget for det ekstreme. Dette er bilen som har overvunnet naturen. 

Meld interesse til nærmeste forhandler!

Mercedes G-Klasse - et eventyr å oppleve

Å kunne forsere det verst tenkelige landskapet er å forvente av en G-Klasse. Men det hadde ikke vært en Mercedes-Benz om den bare presterte som forventet. Nye G-Klasse er nemlig ikke bare majestetisk i terrenget – den er herre over veien. Med en gjennomtenkt akselkonstruksjon, presis styring og Intelligent Drive, er egenskapene ved vanlig kjøring bedre enn noen gang. G-Klasse firer heller ikke på komforten. Bedre ergonomi, nye seter og et helt nytt underholdnings-system, gjør eventyret til et faktum – uansett om det blir til i terrenget eller på veien.

Meld interesse til nærmeste forhandler!

Snarveier