Hopp til hovedinnhold

Pris inkl. serviceavtale før 30/11*

Peugeot 308 Plug-in hybrid

Nye Peugeot 308 Plug-in hybrid er en bil som vekker oppmerksomhet – og som definitivt fortjener det. Bilen er spekket med toppmoderne teknologi, og har et fenomenalt lekkert design. Med tilhengerfeste og inntil 60 km rekkevidde (WLTP) er Peugeot 308 vanskelig overse dersom du skal ha en ny plug-in hybrid.

  • Inntil 60 km rekkevidde (WLTP)
  • Tilhengerfeste
  • Toppmoderne teknologi
Pris fra 445 000 kr
Peugeot 308 plug-in hybrid i grønn metallic.
1 / 10

Peugeot 308 Plug-in hybrid – kjøreopplevelse og design i toppklasse

Elegant design ligger i Peugeots DNA, og kombimodellen Peugeot 308 Plug-in hybrid er således en perle fra den franske bilprodusenten. Både utvendig og innvendig er hver eneste detalj nøye gjennomtenkt, noe som ikke bare resulterer i et flott design, men også en kjøreopplevelse av ypperste klasse.

Bak rattet i Peugeot 308 Plug-in hybrid har du god og enkel tilgang til bilens smarte førerassistentsystemer, samt en rekke nyttige og komfortable funksjoner. Helt nytt er også de fullt ut konfigurerbare virtuelle i-Toggles, som lar deg velge egne snarveier til funksjoner du bruker ofte.

Få tilbud på Peugeot 308 Plug-in hybrid!

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

60 km

1,1l/100km

0

Automat

180 hk

5

361 l

85 kg

1500 kg

Stasjonsvogn

Trygg og god kjøreopplevelse med nye 308

Nye Peugeot 308 Plug-in hybrid tilbyr det nyeste på interiørfronten. Peugeot i-Cockpit® har en enkel filosofi: å skape omgivelser som gir føreren full kontroll. Det kompakte, multifunksjonelle rattet gir deg en økt følelse av smidighet, og med head-up-displayet får du all nøkkelinformasjon uten at du trenger å ta øynene av veien.

I tillegg har Peugeot 308 Plug-in hybrid en 10-tommer stor touchskjerm som du enkelt kan tilpasse slik du selv vil ha den. Som sjåfør eller passasjer vil de ergonomiske setene gi deg en trygg og eventyrlig kjøreopplevelse med god komfort.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris