Hopp til hovedinnhold

Leasingkampanje - 2 990,- per mnd.*

Peugeot 308 Plug-in hybrid

Nye Peugeot 308 Plug-in hybrid er en bil som vekker oppmerksomhet – og som definitivt fortjener det. Bilen er spekket med toppmoderne teknologi, den innehar det nye og intuitive Peugeot i-Cockpit, og den har et fenomenalt lekkert design, med den splitter nye Peugeot-logoen godt plassert i grillen. Dette er enkelt og greit en bil det er vanskelig å komme utenom om du er på utkikk etter en Plug-in hybrid.

  • Inntil 60 km elektrisk rekkevidde (WLTP)
  • Tilhengerfeste
  • Toppmoderne teknologi
Leasingkampanje 1 990,- per mnd. / 1,99% rente*

Peugeot 308 Plug-in hybrid – kjøreopplevelse og design i toppklasse

Elegant design ligger i Peugeots DNA, og kombimodellen Peugeot 308 Plug-in hybrid er således en perle fra den franske bilprodusenten. Både utvendig og innvendig er hver eneste detalj nøye gjennomtenkt, noe som ikke bare resulterer i et flott design, men også en kjøreopplevelse av ypperste klasse.

Bak rattet i Peugeot 308 Plug-in hybrid har du god og enkel tilgang til bilens smarte førerassistentsystemer, samt en rekke nyttige og komfortable funksjoner. Helt nytt er også de fullt ut konfigurerbare virtuelle i-Toggles, som lar deg velge egne snarveier til funksjoner du bruker ofte.

Få tilbud på Peugeot 308 Plug-in hybrid!

Plug-in bensin

Forhjulsdrift

60 km

1,1l/100km

0

Automat

180 hk

5

361 l

85 kg

1500 kg

Stasjonsvogn

Peugeot 308 - en hybrid med Peugeot i-Cockpit®

Nye Peugeot 308 Plug-in hybrid tilbyr det nyeste innen interiørarkitektur. Peugeot i-Cockpit® har en enkel filosofi: å skape omgivelser som gir føreren full kontroll. Det kompakte, multifunksjonelle rattet gir deg en økt følelse av smidighet, og med head-up-displayet får du all nøkkelinformasjon uten at du trenger å ta øynene av veien. I tillegg har Peugeot 308 Plug-in hybrid en 10 tommer stor brukervennlig HD-berøringsskjerm som du enkelt kan tilpasse slik du selv vil ha den. Alt for å gi deg en tettere forbindelse med veien – og en trygg, eventyrlig kjøreopplevelse.

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle markedsførte biler har utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vinterhjul er inkludert i prisen på alle våre markedsførte biler.