Hopp til hovedinnhold

Peugeot e-Traveller

Nye Peugeot e-Traveller er en elektrisk flerbruksbil som skapt for å frakte det du måtte ha behov for av passasjerer og bagasje helt utslippsfritt. Enestående komfort, gode kjøreegenskaper og et smidig design gjør bilen til en fryd å kjøre på landeveien, samtidig som du enkelt manøvrerer rundt i trange bygater og parkeringshus.

  • 330 km elektrisk rekkevidde
  • Svært stor bagasjeplass
  • 5, 7 eller 8 seter
Pris fra 600 000 kr
e-Traveller fra Peugeot i fart sett forfra.
1 / 7

e-Traveller - flerbruksbil med opptil 8 seter

Nye Peugeot e-Traveller byr på alle fordelene ved å kjøre på ren elektrisitet. Den stillegående elektriske motoren gir deg en jevn og komfortabel kjøreopplevelse, samtidig som akselerasjonen er svært rask. Utgiftene til drivstoff og service holdes nede, og de lokale utslippene elimineres. Statlige insentiver og reduserte bomavgifter gjør at bilholdet totalt sett blir svært gunstig. 

Elektrisk

Forhjulsdrift

330 km

22,7kWh/100km

100kW

7,4 kW

Automat

136 hk

8

798 l

150 kg

1000 kg

To Peugeot e-Traveller

Bagasjerom og 5 til 8 seter

e-Traveller leveres i tre ulike lenger og kan utstyres med fra 5 til 8 seter, alt etter dine ønsker og behov. Med alle 8 setene i bruk vil tilgjengelig bagasjeplass være på opptil 1500 liter. Med 5 seter i bruk vil du få et imponerende bagasjerom på opptil 3000 liter, nok til å løse de fleste transportutfordringer.

Rekkevidde 330 km (WLTP)

Batteriene i nye Peugeot e-Traveller har en kapasitet på enten 50 kWt eller 75 kWt. Det gir deg en maksimal elektrisk rekkevidde på inntil 330 km etter WLTP-målemetoden. For det noe mindre batteriet er rekkevidden på inntil 230 km.

På en offentlig ladestasjon vil du kunne lade batteriet opp fra null til 80% kapasitet på omlag en halvtime. Ved normallading får du 100% kapasitet på 7,5 timer. Vi anbefaler at du installerer egnet ladeboks hvis du ønsker å lade bilen hjemme.

Laster du ned og registrerer deg hos tjenesten Free2Move Services, vil du få tilgang til mer enn 185 000 offentlige ladestasjoner over hele Europa. Tjenesten hjelper deg å finne raskeste vei til nærmeste ladestasjon, uansett hvor du måtte befinne deg. Slik blir langturen fri for bekymringer og mer komfortabel.

Komfort og teknologi

Peugeot har alltid et ekstra fokus på kjørekomfort, og nye e-Traveller er intet unntak. Via det digitale displayet i instrumentpanelet og den store berøringsskjermen, har du full oversikt over bilens og batteriets ytelser.

Bilen kan kjøres i tre ulike moduser, enten du foretrekker maksimal rekkevidde på langturen, optimal komfort i hverdagen eller topp ytelse, for eksempel ved kjøring med mye bagasje.

Med Peugeots egen app, kan du enkelt styre både lading og bilens klimaanlegg direkte fra smarttelefonen din. Ingen ting er bedre enn å sette seg inn i en sval kupé når solen steker som mest, eller en oppvarmet og isfri bil på hustrige vinterdager.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris