Hopp til hovedinnhold

Bestill rustbehandling hos oss

Når du skal velge et antirustprogram er det viktig å velge et som er godkjent av din bilprodusent. Dersom du blir rammet av rustskader kan valg av riktig rustbehandling avgjøre om du har reklamasjonsrett.

Bestill time på verksted

Enten du ønsker service, EU-kontroll, en reparasjon, trenger å skifte dekk, reparere bilglass eller noe annet, bestiller du enkelt time til din bil online her!

Illustrasjon av bil med kalender på seg

Våre merkeverksteder gjennomfører rustbehandling i tråd med produsentenes retningslinjer, slik at du kan være trygg på at din garanti og reklamasjonsrett opprettholdes.

Vi kontrollerer bilen din for rust når du har den på service hos oss. Etter kontrollen gjøres det en vurdering på om bilen din trenger en rustbehandling.

Slik fungerer det
1
Bestill time online

Klikk deg inn på vår digitale bestillingsløsning. Her legger du inn detaljer om bilen din, hvilke tjenester du ønsker utført samt når og hvor. Du kan bestille time på verksted her.

2
Bekreftelse, pris og oppfølging

Vi gir deg alltid en bekreftelse med pris før vi begynner på jobben. Du får også tilsendt en link til vår digitale Tracker. Der kan du følge hele prosessen samt legge til og godkjenne nye behov hvis det skulle oppstå underveis.

3
Lever bilen

Lever bilen hos en av våre merkeverksteder. Du kan vente hos oss eller få leiebil hvis du har behov. Hos de fleste av våre verksteder bruker vi AutoKey, slik at du kan levere bilen når det passer deg 24/7.

4
Du får beskjed når bilen er klar til henting

Vi sender deg en SMS når vi har fullført jobben.