Hopp til hovedinnhold

Best på bedriftskunder

Vi i Bertel O. Steen Proffsenter har som mål å være best på bedriftskunder, og vi skal være den naturlige samarbeidspartneren for proffen. Som en godt etablert aktør og formidler av solide merkevarer gjennom en årrekke garanterer vi deg følgende:

Trygg Handel

Når vi sier at det er trygt å handle varebil hos Bertel O. Steen Proffsenter, så mener vi det. Vi kjenner proffen og vet hvilke forventninger som stilles til en varebil i dag. Våre selgere er spesialisert på salg til næringsdrivende og på verkstedet møter du erfarne og kompetente mekanikere som kjenner våre verdensledende bilmerker bedre enn sin egen lomme.

Proff Prioritet

Hos Proffsenter har vi ansatte som har spesialisert seg på varebil og kjenner dine behov som proffkunde. Vi vet at bilen er helt sentral i hverdagen din, derfor har vi hos Bertel O. Steen Proffsenter opprettet et eget ekspressløp for våre proffkunder. Du har første prioritet, og med en nyetablert ekspresskapasitet og raske deleleveranser hjelper vi deg tilbake på veien så raskt som mulig. Om en alternativ billøsning heller skulle vise seg å være den beste løsningen, hjelper vi deg så klart med det.

Kort fortalt; som næringskunde skal du vite at vi prioriterer deg om det skulle oppstå noe uforutsett. «Proff Prioritet», kaller vi det.

Alt på ett sted

Vi ønsker å gjøre bilhold enklest mulig for deg som er avhengig av bilen i ditt daglige virke. Derfor har Proffsenter samlet det aller meste du trenger på ett og samme sted:

Vi har gode avtaler med ledende leverandører av bilinnredninger, dekor/reklame, tilbehør og annet utstyr til nyttekjøretøy. Alt kan leveres ferdig på bilen, inkludert i leasing- eller kjøpsprisen.

Fortell oss hvilke behov du har og la oss ta oss av resten!

Full range-utstilling

Bertel O. Steen Proffsenter dekker et hvert behov for nyttekjøretøy. Vi tør påstå at vi har Norges bredeste utvalg av bilmodeller, utstyr, innredning og påbygg. Vår utstilling reflekterer dette, og her får du som kunde en opplevelse av våre ulike biltyper og hvilke løsninger vi kan tilby for små, mellomstore og store varebiler.

Leveringsklare varebiler

Mange kunder etterspør rask levering når behovet oppstår, og hos Bertel O. Steen Proffsenter tilbyr vi alltid utvalgte modeller levert «på dagen». De leveringsklare bilene er nøye utvalgt basert på erfaringer vi gjør hver eneste dag sammen med proffkundene.

Skreddersøm og påbygg

Vi hjelper deg uansett, enten du har behov for en standard varebil, en skapbil, planbil, kjølebil, spylebil eller en bil med lift. Med vårt unike kompetansemiljø er vi rustet til å hjelpe deg uansett hva du måtte ønske av skreddersøm og påbygg. Vi strekker oss langt for å løse nettopp ditt behov, og gjøre hverdagen din så enkel og effektiv som mulig.

Kontakt oss