Mercedes-Benz eVito Mercedes-Benz eVito
bil-bilde-miniatyr
bil-bilde-miniatyr

Alle de fantastiske egenskapene Mercedes-Benz Vito er så kjent for, kommer nå i en helelektrisk versjon.

Rekkevidde og lading

eVito varebil Long Range leveres med et batteri med en effektiv kapasitet på 110 kWt og en elektrisk rekkevidde på inntil 366 kilometer målt etter WLTP-testsyklusen.

Bilen leveres med en om bordlader med en kapasitet på 11 kW, noe som gjør at du kan lade batteriet fra 0 til 100 prosent på ti timer med en ladeboks.

Har du behov for å hurtiglade, støtter bilen en effekt på inntil 11o kW. Dermed kan du øke kapasiteten på batteriet fra 10 til 80 prosent på omtrent 45 minutter.

Vi tilbyr ulike løsninger for ladeinfrastruktur, uansett om du drifter ett kjøretøy eller en hel flåte. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon.

Lastekapasitet

Den elektriske drivlinjen er tilpasset karosseriet slik at det ikke går på bekostning av lastekapasiteten. Bilen kommer i to ulike lengder, lang og ekstra lang, som har et lastevolum på henholdsvis 6,0 m3 og 6,6 m3.

Den ekstra lange varianten har et lasterom som er opptil 3016 millimeter langt. Tillatt nyttelast er 700 kilo og tillatt totalvekt er 3.500 kilo.

Bilen er lett å laste og kan i tillegg leveres med en skyvedør, slik at du enkelt får inn tre europaller.

Fordeler med elektrisk varebil fra Mercedes-Benz

Kjøper du en eVito varebil Long Range blir du en del av et komplett økosystem for elektriske varebiler utviklet av Mercedes-Benz. Dette inkluderer blant annet tilgang til et velutbygd ladenettverk og service helt i toppklassen.

Inkludert i prisen kommer en servicepakke som gir gratis service i fire år. Garantien på batteriet gjelder i åtte år eller 100.000 kjørte kilometer.