Mercedes-Benz eVito elektrisk varebil

Mercedes-Benz eVito er som skapt for tung last

El-varebilen eVito har stor kapasitet og takler tung last. Lasterommets lengde er på inntil 3,61 meter og har et lasteroms-volum på 6,6 m3 som tåler inntil 1048 kg i lasterommet. eVito har store døråpninger og lav lastekant som gjør det enkelt å laste inn varer i bilen.  

eVito tilbys i to lengder A2 (lang) og A3 (ekstra lang) og du har mulighet for egenspesifikasjon. Se prislisten for en komplett oversikt over alle tilgjengelige spesifikasjoner. eVito kommer i tilleg med et fleksibelt sikringssystem og praktiske skilleveggløsninger som gir mange variasjonsmuligheter.

Mercedes-Benz eVito har gått gjennom de samme testene som Vito med forbrenningsmotor og tilfredsstiller de høye sikkerhetskravene Mercedes-Benz legger sin stolthet i å oppnå. eVito vil ha en rekkevidde på opptil 149-190km (NEDC-standard) og 150 km med WLTP-standard. Fra om med 2020 vil WLTP bli ny standard for å oppgi rekkevidde for elbiler. 

eVito leveres med ladekabel type 2, 4 meter som standard. Nybilgaranti er 5 år / 100 000 km og batterigaranti 8 år / 100 000 km.

eVito - perfekt til urbane forhold

Batterikapasiteten til eVito er på 41 kWh og rekkevidden opp til 150 km. Perfekt for urbane forhold. I tillegg kommer den med et intelligent og effektiv drivsystem. Dette systemet sørger for at batteriet lader i nedoverbakke. eVito sine 3 kjøreprogrammer og 4 gjenvinningsnivåer bidrar til å optimalisere strømforbruket og dermed også rekkevidden.

For å ta vare på sikkerheten til de myke trafikantene kommer eVito med en lydgenerator som avgir et lydsignal ved hastigheter fra 0 til 35 km/t. Dette gjør at den stillegående varebilen også kan oppdages av fotgjengere ved lave hastigheter.

eVito - bærekraftig og økonomisk

eVito varebil er utstyrt med alt som skal til for å sikre din virksomhet en bærekraftig driftsøkonomi. Den fremragende produktkvaliteten er den beste forutsetningen for å kunne holde et lavt budsjett for service og reparasjonskostnader.

eVito kommer med en fremragende korrosjonsbeskyttelse, blant annet et fullforsinket karosseri. Et tett nettverk av våre forhandlere står klar med servicetilbud som sikrer at din varebil bevarer sin verdi og pålitelighet over tid.

Mercedes-Benz eVito - Kampanjer

 • Få støtte til kjøp av el-varebil

  Få opptil 50.000 kr. i støtte til kjøp av elektrisk varebil

  Få opptil50.000 kr. støtte
  Ved kjøp av elektrisk varebil
  Viste du at bedriften din kan få økonomisk støtte til kjøp av elektriske varebiler? Dere kan få inntil 50 000 kroner i klimarabatt fra Enova hvis dere velger en elektrisk varebil og 5.000 kr. for tilhørende elbillader. Det er enkelt å søke. Men husk du må søke i forkant. Vi kan være behjelpelige med å søke.
  Høydepunkter
 • Få opptil 50.000 kr. i støtte
 • 5.000 for tilhørende lader
 • Elvarebiler under 4.250 kg kan få støtte
 • Du må søke om støtte før kjøp
 • Varebilen må være hel-elektrisk
 • Støtten gis ved førstegangsregistrering av bilen
 • Hvor mye du kan få i støtte avhenger av bilens motorstørrelse
 • Det er forventet at satsene vil forminskes over tid
 • Få uforpliktende tilbud Prøvekjøring

  Kampanjebetingelser

  Du søker enkelt på Enova sin nettside og du må søke i forkant av kjøp. Vår forhandlere kan være behjelpelige med å søke. Ønsker du å lease og få støtte er det også mulig. Det er da leasingselskapet som må søke støtte. Du må søke om støtte til bilen før dere bestiller den. Laderen kan dere først søke om støtte til når dere har fått bilen. Utbetaling av støtte skjer når kjøretøyet er registrert på søker i kjøretøyregisteret.

  Les mer om støtte-ordningen her.