Mercedes-Benz eVito er som skapt for tung last

El-varebilen eVito har stor kapasitet og takler tung last. Lasterommets lengde er på inntil 3,61 meter og har et lasteroms-volum på 6,6 m3 som tåler inntil 1048 kg i lasterommet. eVito har store døråpninger og lav lastekant som gjør det enkelt å laste inn varer i bilen.  

eVito tilbys i to lengder A2 (lang) og A3 (ekstra lang) og du har mulighet for egenspesifikasjon. Se prislisten for en komplett oversikt over alle tilgjengelige spesifikasjoner. eVito kommer i tillegg med et fleksibelt sikringssystem og praktiske skilleveggløsninger som gir mange variasjonsmuligheter.

Mercedes-Benz eVito har gått gjennom de samme testene som Vito med forbrenningsmotor og tilfredsstiller de høye sikkerhetskravene Mercedes-Benz legger sin stolthet i å oppnå. eVito vil ha en rekkevidde på opptil 149-190km (NEDC-standard) og 150 km med WLTP-standard. Fra om med 2020 vil WLTP bli ny standard for å oppgi rekkevidde for elbiler. 

eVito leveres med ladekabel type 2, 4 meter som standard. Nybilgaranti er 5 år / 100 000 km og batterigaranti 8 år / 100 000 km.

eVito - perfekt til urbane forhold

Batterikapasiteten til eVito er på 41 kWh og rekkevidden opp til 150 km. Perfekt for urbane forhold. I tillegg kommer den med et intelligent og effektiv drivsystem. Dette systemet sørger for at batteriet lader i nedoverbakke. eVito sine 3 kjøreprogrammer og 4 gjenvinningsnivåer bidrar til å optimalisere strømforbruket og dermed også rekkevidden.

For å ta vare på sikkerheten til de myke trafikantene kommer eVito med en lydgenerator som avgir et lydsignal ved hastigheter fra 0 til 35 km/t. Dette gjør at den stillegående varebilen også kan oppdages av fotgjengere ved lave hastigheter.

eVito - bærekraftig og økonomisk

eVito varebil er utstyrt med alt som skal til for å sikre din virksomhet en bærekraftig driftsøkonomi. Den fremragende produktkvaliteten er den beste forutsetningen for å kunne holde et lavt budsjett for service og reparasjonskostnader.

eVito kommer med en fremragende korrosjonsbeskyttelse, blant annet et fullforsinket karosseri. Et tett nettverk av våre forhandlere står klar med servicetilbud som sikrer at din varebil bevarer sin verdi og pålitelighet over tid.