Hopp til hovedinnhold

Mercedes-Benz Citan 112

Kompakte Mercedes-Benz Citan er den minste varebilen i Mercedes-Benz´ varebilsortiment. Citan har en komfort og sikkerhet som selv større konkurrenter sliter med å matche, og bak rattet i denne varebilen nyter du god plass, lave driftsutgifter og høy driftssikkerhet. Citan er en tøff liten bil som håndterer det meste, og er kronet til Van of the Year 2022.

  • Van of the Year 2022
  • God kjørekomfort
  • MBUX infotainment system
  • Rask levering
Pris fra 321 679 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

Mercedes-Benz Citan med merket for årets varebil i 2022.
1 / 9

Nye Citan: Den lille kjempen

Mercedes-Benz Citan er en moderne varebil med unike egenskaper designet for å takle de daglige utfordringene veien og arbeidsplassen har å by på. Med denne varebilen får du en imponerende kombinasjon av en behagelig arbeidsplass og et praktisk arbeidsredskap. Citans gjennomtenkte design og moderne egenskaper sørger for at du som driver egen bedrift eller entreprenørvirksomhet, sparer både tid og penger.

Diesel

Forhjulsdrift

5,9l/100km

Manuell

115 hk

3

3,1 m3

100 kg

1050 kg

Liten Varebil

628 kg

Mercedes-Benz Citan 112

Mer glede i hverdagen

Til tross for at Citan er spekket med praktiske egenskaper og funksjoner, har Mercedes-Benz ivaretatt interiøret og atmosfæren i bilen på en svært god måte, som byr på en varm og komfortabel reise for både fører og passasjer. Her finner du høykvalitetsmaterialer og komfortable seter, i tillegg til innovativ teknologi som gir deg oversikt og trygghet. Som fører av Mercedes-Benz Citan får du mer glede i hverdagen.

En liten og svært romslig varebil

Mercedes-Benz Citan er det minste tilskuddet i det etter hvert så brede utvalget av varebiler fra Mercedes-Benz. Med en høyde på 1832mm, og en bredde på 1859mm, er dette en hendig og praktisk bil, som fortsatt rommer mye last: Varerommet rommer hele 2900 liter, er 1256mm høyt, og bilen kan totalt laste inntil 782 kg nyttelast.

Van of the Year 2022

Takket være et enormt fokus på effektivitet, sikkerhet, bærekraft og ulike miljøstandarder, ble Mercedes-Benz Citan, sammen med Renault Kangoo, kåret til International Van of the Year 2022. Dette er en prestisjetung pris i varebilsegmentet, og er således et tillitsvekkende kvalitetsstempel. Det er fjerde gang Mercedes-Benz mottar prisen.

Lønnsomme motoregenskaper

Motoren i Mercedes-Benz Citan er spesialtilpasset for arbeidshverdagen, og tilbys i to ulike størrelser for å kunne tilfredsstille et hvert behov. Citan leveres med forhjulsdrift, og du kan velge mellom dieselmotorer på 95 eller 116 hk:

110 CDI: Effekt: 95hk, 0-100 km/t: 13,8s, toppfart: 164 km/t.

112 CDI: Effekt: 116hk, 0-100 km/t: 11,7s, toppfart: 175 km/t.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris