Hopp til hovedinnhold

Sprinter 317/37

Mercedes-Benz Sprinter er en driftssikker varebil og innfrir de forventningene du måtte ha. Nye Sprinter oser kvalitet, og 2022-modellen av Sprinter kan skilte med raskere girskift, lavere støynivå, og vibrasjonskomfort for å nevne noe.

  • Standarden i klassen
  • Svært bredt utvalg - mange modellvarianter
  • Lasteromsvolum fra 10,5 m3
  • Lavt støynivå og driftsikker varebil
Priser snart tilgjengelig - meld interesse til nærmeste forhandler.

Mercedes-Benz Sprinter - lukket varebil

Mercedes-Benz Sprinter skapte et helt nytt segment da den kom ut i 1995. Helt siden da har entreprenører og bedrifter hatt muligheten til å ha full kontroll over sin virksomhet. Sprinter innfrir de forventningene du måtte ha, det er en bil som er driftssikker, kvalitetsrik, fleksibel, økonomisk, bærekraftig, og serviceinnstilt.

Få et uforpliktende tilbud hos nærmeste forhandler!

Sprinter varebil 3-serie på byggeplass.

Fleksibel varebil fra Mercedes

Ikke bare har nye Sprinter en mengde smarte transportløsninger, den er usedvanlig lekker. Designkonseptet Sensual Purity preger endelig dette arbeidsjernet, og slik kan du ta deg godt ut også på jobb. Sprinter gjør arbeidshverdagen enklere – og det i en eksklusiv innpakning. De mange modellvariantene og det omfattende utvalget av moderne utstyr lar deg skreddersy alt fra økonomiske startmodeller (for eksempel med bakhjulsdrift) til varebiler og lastebiler. La Sprinter møte dine behov på arbeidsplassen. De smarte løsningene er mange, og det intelligente betjenings- og visningskonseptet, det modulbaserte oppbevaringssystemet og en rekke multimedia- og assistentsystemer kan tilpasses dine bruksformål.

Få et uforpliktende tilbud hos nærmeste forhandler!

Kompromissløs på arbeidsglede

Å ta plass i en Sprinter har alltid vært en helt unik opplevelse. Nå er den blitt enda bedre. Den nye kupeen har fremdeles den perfekte balansen mellom utmerket funksjonalitet og et innbydende utseende. Her skal du kunne nyte komfort og kjøreglede uansett arbeidsoppgaver. Dette er en kupé hvor du føler deg hjemme – også når du er på jobb. Velg blant store mengder utstyr og tilpass kupeen både til bilens oppgaver og dine individuelle behov. Smarttelefonholder, Mercedes-Benz lydanlegg med inngang for USB og Bluetooth® er bare noen av høydepunktene som gir ekstra arbeidsglede. Sprinter har også multimediasystem med stor, høyoppløselig berøringsskjerm og rask navigasjon, 3D-kart og integrering av smarttelefon du kan velge mellom. Denne kupeen setter helt enkelt en ny standard.

Få et uforpliktende tilbud på Sprinter varebil!

Skreddersy din Sprinter varebil hos Bertel O. Steen

Hos Bertel O. Steen kan du få tilpasset din Sprinter varebil slik du har behov for. Sprinter varebil kan leveres i en rekke ulike kombinasjoner, både som varebil, minibuss, lastebil og chassis. Vårt proffsenter har lang erfaring med å tilpasse varebiler og kassebiler etter behov.

Be om tilbud eller kontakt din nærmeste forhandler for prøvekjøring av Mercedes-Benz Sprinter.

Snarveier