Opel Vivaro

Når effektivitet, fleksibilitet og økonomisk forutsigbarhet er viktige faktorer for valg av nyttekjøretøy i din bedrift, er nye Opel Vivaro varebil en solid kandidat. Legger vi til konkurransedyktig lastevolum, smarte lasteløsninger og gode førerassistentsystemer, er valget enkelt.

  • Konkurransedyktig lastevolum
  • Økonomisk forutsigbar
  • Kommer i 3 ulike størrelser

Pris fra 250 678 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

INGEN BILDER I KARUSELLEN

Opel Vivaro varebil

Nye Opel Vivaro er en svært allsidig varebil som kan leveres i tre ulike størrelser. Enten det er snakk om varelevering i urbane strøk, eller frakt av større last over lengre avstander, vil du kunne finne modellen som dekker nettopp din bedrifts behov.

Diesel

Forhjulsdrift

6,9l/100km

Manuell

102 hk

3

4,6 m3

140 kg

1400 kg

Kassevogn

1095 kg

Opel Vivaro

Lastekapasitet

Kapasitet varierer med de ulike størrelsene, men velger du den lengste versjonen, får du et meget konkurransedyktig lastevolum på opptil 6,6 kubikkmeter (m3). Maksimal lastelengde er på hele 4,02 meter, mens standard nyttelast er 1000kg, noe som kan utvides til hele 1400kg i den største versjonen ved inkludering av ekstrautstyr.

Økonomi

Med lave service- og vedlikeholdskostnader, lange serviceintervaller og gode garantiordninger, vil du kunne holde hjulene i gang med lave kostnader, døgnet rundt, 365 dager i året.
Nye Opel Vivaro kan leveres med et utvalg av manuelle eller automatiske girkasser, kombinert med kraftfulle og drivstoffgjerrige motorer. Firehjulstrekk er også mulig.

Mobilt kontor

Hvis du ønsker, leveres nye Opel Vivaro med et dobbelt benkesete foran som gjør bilen om til et rullende kontor. Nevner vi i tillegg muligheten for et regulerbart skrivebord, utstrakt bruk av ulike lydisolerende materialer, setevarme og hanskerom med kjølefunksjon, vil kupeen fremstå som en komfortabel arbeidsplass du vil trives i.