Peugeot Expert

Peugeot e-Expert - rekkevidde på inntil 300 km (WLTP)

Bortsett fra den nye og utslippsfrie drivlinjen er den elektriske varianten av Peugeot Expert lik den tradisjonelle. E-ekspert kommer i tre lengder og chassis, samt med mulighet for å trekke tilhenger på opptil 1000 kg.

Elektriske Expert vil bli levert med to batteripakker – en med 50 kWt og en med 75 kWt. Dette gir en rekkevidde på henholdsvis 200 km og 300 km etter den strengere målemetode WLTP. Motoren yter 136 hestekrefter. Foreløpig tar vi forbehold om at disse tallene kan endre seg, men vi er ikke i tvil om at nye e-Ekspert kommer til å bli klasseledende på flere områder.  

Peugeot Expert

Peugeot e-Expert: Kjøreglede og arbeidsglede

El-varebilene fra Peugeot har stillegående motor og lite vibrasjoner, noe som gir en helt ny kjørekomfort. Elmotoren er lett å starte og gir fullt dreiemoment fra start med smidig akselerasjon uten girskift. I tillegg kan du bytte ut besøk på tankstasjoner med enkel og kjapt lading, og på den måten gjøre hverdagen enklere. Med appen MyPeugeot vil du også få mulighet til å fjernstyre flere funksjoner i bilen.

Peugeot Expert

Peugeot e-Expert: Bra for økonomien

Når du skal vurdere kostnadene for en varebil, kan du ikke bare se på prisen. Du må også vurdere energikostnadene (strøm eller drivstoff) og kostnadene for forsikring og vedlikehold. Erfaringer fra Peugeots personbiler viser at elbiler gir en gjennomsnittlig reduksjon i energiforbruket på 40 prosent, og de er opptil 30 prosent billigere å vedlikeholde enn biler med forbrenningsmotor. Du vil også få avgiftsfordeler med elbil.

Peugeot e-Expert - Kampanjer

 • Få støtte til kjøp av el-varebil

  Få opptil 50.000 kr. i støtte til kjøp av elektrisk varebil

  Få opptil50.000 kr. støtte
  Ved kjøp av elektrisk varebil
  Viste du at bedriften din kan få økonomisk støtte til kjøp av elektriske varebiler? Dere kan få inntil 50 000 kroner i klimarabatt fra Enova hvis dere velger en elektrisk varebil og 5.000 kr. for tilhørende elbillader. Det er enkelt å søke. Men husk du må søke i forkant. Vi kan være behjelpelige med å søke.
  • Få opptil 50.000 kr. i støtte
  • 5.000 for tilhørende lader
  • Elvarebiler under 4.250 kg kan få støtte
  • Du må søke om støtte før kjøp
  • Varebilen må være hel-elektrisk
  • Støtten gis ved førstegangsregistrering av bilen
  • Hvor mye du kan få i støtte avhenger av bilens motorstørrelse
  • Det er forventet at satsene vil forminskes over tid

  Kampanjebetingelser

  Du søker enkelt på Enova sin nettside og du må søke i forkant av kjøp. Vår forhandlere kan være behjelpelige med å søke. Ønsker du å lease og få støtte er det også mulig. Det er da leasingselskapet som må søke støtte. Du må søke om støtte til bilen før dere bestiller den. Laderen kan dere først søke om støtte til når dere har fått bilen. Utbetaling av støtte skjer når kjøretøyet er registrert på søker i kjøretøyregisteret.

  Les mer om støtte-ordningen her.

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?

Fant du informasjonen du ønsket på denne siden?
 
Forklar gjerne hva du fant.
Forklar gjerne hva du ikke fant.

Takk for at du hjelper oss å lage et bedre nettsted!

Om du har tid, vennligst svar på noen flere spørsmål:

Hvorfor kom du til bos.no nå?
       
Hvilket merke er du interessert i nå?
           
Hvilket merke kjører du i dag?
         
Når kjøpte du bil sist?
         
Når hadde du bilen på verksted sist?
         
Hva synes du om nettstedet vårt?
            1 = dårligst, 6 = best