Peugeot Expert

Peugeot e-Expert: Rekkevidde på inntil 330 km 

E-Expert er et svært godt helelektrisk alternativ. Bortsett fra den nye og utslippsfrie drivlinjen er den elektriske varianten av Peugeot Expert helt lik originalen. Varebilen kommer i tre ulike størrelser og leveres med to batteripakker – en med 50 kWt og en med 75 kWt. Dette gir en rekkevidde på henholdsvis 230 km og 330 km etter den nye målemetode WLTP.  

El-varebilene fra Peugeot har stillegående motor og lite vibrasjoner, noe som gir en helt ny kjørekomfort. Motoren er lett å starte og gir fullt dreiemoment fra start med smidig akselerasjon uten girskift. Med appen MyPeugeot vil du også få mulighet til å fjernstyre flere funksjoner i bilen. 

Peugeot Expert

Peugeot e-Expert: En motor, tre effekter

E-Expert kommer med den samme drivlinjen som Peugeot e-208 og e-2008. Motoren yter maksimalt 136 hestekrefter og 260 newtonmeter, og det finnes også to lavere effekter for rolig kjøring med redusert strømforbruk. Effekten justerer du enkelt selv med knappen «Drive Mode». Siden e-Expert er beregnet på mye vekt og tilhenger er den lavere giret enn personbilene, noe som gir en toppfart på 130 kilometer i timen. 

Peugeot Expert

Peugeot e-Expert: Tre lengder og mye brukervennlighet

Varebilen e-Expert er svært fleksibel og kommer i tre lengder, chassis og etter hvert også som ni-seter. Velg mellom lengdene 4,6 meter, 5 meter og 5,3 meter. De kan henholdsvis lastes med 4,6 (5,1), 5,3 (5,8) og 6,1 (6,6) kubikk (tallene i parentes gjelder med åpen luke i varebilvegg). Den korteste varianten rommer to europaller og de to lengste rommer tre paller. På taket kan den korteste lastes med 140 kilo, mens de to lange variantene kan ha 170 kilo på taket.  

Peugeot e-Expert - Kampanjer

 • Få støtte til kjøp av el-varebil

  Få opptil 50.000 kr. i støtte til kjøp av elektrisk varebil

  Få opptil50.000 kr. støtte
  Ved kjøp av elektrisk varebil
  Viste du at bedriften din kan få økonomisk støtte til kjøp av elektriske varebiler? Dere kan få inntil 50 000 kroner i klimarabatt fra Enova hvis dere velger en elektrisk varebil og 5.000 kr. for tilhørende elbillader. Det er enkelt å søke. Men husk du må søke i forkant. Vi kan være behjelpelige med å søke.
  Høydepunkter
 • Få opptil 50.000 kr. i støtte
 • 5.000 for tilhørende lader
 • Elvarebiler under 4.250 kg kan få støtte
 • Du må søke om støtte før kjøp
 • Varebilen må være hel-elektrisk
 • Støtten gis ved førstegangsregistrering av bilen
 • Hvor mye du kan få i støtte avhenger av bilens motorstørrelse
 • Det er forventet at satsene vil forminskes over tid
 • Få uforpliktende tilbud Prøvekjøring

  Kampanjebetingelser

  Du søker enkelt på Enova sin nettside og du må søke i forkant av kjøp. Vår forhandlere kan være behjelpelige med å søke. Ønsker du å lease og få støtte er det også mulig. Det er da leasingselskapet som må søke støtte. Du må søke om støtte til bilen før dere bestiller den. Laderen kan dere først søke om støtte til når dere har fått bilen. Utbetaling av støtte skjer når kjøretøyet er registrert på søker i kjøretøyregisteret.

  Les mer om støtte-ordningen her.