Hopp til hovedinnhold

Kampanjepris - spar inntil 25 046,-

Citroën ë-C4

I 2020 fortsetter Citroën sin elektriske offensive reise med den nye elbil ë-C4. Nye ë-C4 gir deg en lydløs opplevelse og bilen er både dynamisk og rolig. Modellen har elegansen og dynamikken til en kompakt sedan og styrken og karakteren til en SUV med store hjul, sjenerøse og muskuløse linjer. Nye ë-C4 er kjørekomfort og moderne teknologi til en veldig attraktiv pris. Unn deg selv en prøvekjøring i nye ë-C4 med Citroën Advanced Comfort.

  • Opptil 350 km rekkevidde
  • Utsøkt komfort - 10/10 hos motor.no
  • Mye bil for pengene
Pris fra 358 000 kr

Citroën ë-C4

Nye helelektriske ë-C4 er en særdeles attraktiv bil for deg som ønsker en kompakt elbil med SUV-egenskaper og lang rekkevidde. ë-C4 er høyreist og byr også på den moderne løsningen med lang akselavstand som gjør at den innvendige plassen blir ganske så bra. Bakerst er det godt med plass, bagasjerommet rommer 380 liter og baksetene kan legges ned. Da får du plass til 1.250 liter bakerst.

Elektrisk

Forhjulsdrift

357 km

14,3kWh/100 km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

5

380 l

75 kg

0 kg

To Citroën ë-C4

Rekkevidde opptil 350 km

Citroën ë-C4 er satt sammen på den nye CMP-plattformen, som i tillegg til moderne teknologi betyr et batteri på 50 kWh og en elmotor med 136 hk og 260 Nm. Dette gir en rekkevidde på opptil 350 km hvilket dekker de fleste behov. Du kan lade bilen opptil 80 % på bare 30 minutter med 100 kW hurtiglader.

Utsøkt komfort - klasseledende seter

Nye ë-C4 tilbyr hele Citroën Advanced Comfort®-programmet. Kjørekomforten er helt i topp med såkalte progressive hydrauliske støtdempere. To små puter som sitter i støtdemperne gir bilen enda bedre forutsetninger for å takle små ujevnheter, i tillegg til lav dekkstøy. Sammen med de avanserte og klasseledende komfortsetene får du en utsøkt kjørekomfort. Dette er en bil som skal oppleves!

Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.