Hopp til hovedinnhold

Citroën ë-C4 X

Nye Citroen ë-C4 X er storebroren til ë-C4 og vil være tilgjengelig for salg høsten 2022. Med rekkevidde på 360 km (WLTP) og bagasjeromsvolum på hele 510 liter vil ë-C4 X gi deg mye elbil for pengene. Elbilen er også lengre enn forgjengeren, noe som gir ekstra god komfort i baksetet. 

  • 510 liters bagasjeromsvolum
  • Citroën Advanced Comfort
  • Rekkevidde inntil 360 km (WLTP)
  • Salgsstart høsten 2022
Kommer for salg høsten 2022 - meld din interesse!
1 / 8

Nye Citroën ë-C4 X - en elegant og unik nykommer

Storebroren til allerede lanserte ë-C4 vil være 25 centimeter lengre, og har også hentet designtrekk fra C5 X. Med ulike designelementer hentet fra både SUV og sedan, skiller ë-C4 X seg kraftig ut og får et unikt utseende. Med over 15cm bakkeklaring har elbilen også et barskt og fordelaktig crossover-preg. 
 
Nye ë-C4 X vil få 136 hk (100kW) og leveres med en trinnløs girkasse. Dette gir et dreiemoment på 260nM som er umiddelbart tilgjengelig. Batteripakken er på 50 kWh med en garantitid på 8 år eller 160.000 km og 70 prosent av kapasiteten. Ladehastigheten er maksimalt 100 kW. 

Mye plass og komfort for pengene

Prisen er ikke er klar, men det er ventet at prisnivået til nye ë-C4-X er under den magiske momsgrensen 500.000kr. Med sitt bagasjeromsvolum på 510 liter, og Citroën Advanced Comfort vil du oppleve å få mye elbil for pengene med ë-C4 X.

Advanced Comfort®-setene i Citroën har en forsterkning på15mm, som gir ekstra god og dynamisk setekomfort. Skulle det være noen tvil, kan selvsagt forsetene og baksetene varmes opp. Forsetene er i tillegg utstyrt med massasjefunksjon, noe som kommer godt med på lange kjøreturer.

Meld interesse for ë-C4-X hos nærmeste forhandler!

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris