Hopp til hovedinnhold

Kia Niro EV

Endelig er det nyeste blad av Kias salgssuksess Niro her, i form av helelektriske Niro EV. Kompakt-SUVen Niro EV er en familievennlig elbil med betydelige oppgraderinger fra sin forgjenger, Kia e-Niro, og et markant løft i utseendet.

Kia Niro EV kan skilte med hele 496 liter bagasjeromsplass (inkludert frunk), og en rekkevidde på 460 kilometer. En annen vesentlig forskjell fra Kia e-Niro er øvre grense for tilhengervekt som nå er økt fra 300kg til 750kg.

  • Inntil 460 km rekkevidde (WLTP)
  • 495 liter lastekapasitet inkl. frunk
  • 7 års garanti
  • Finalist til "Car of the year 2023"
Pris fra 430 000 kr
Kia Niro EV i hvit metallic forfra
1 / 8

Nye Kia Niro EV - full videovisning:

Elektrisk

Forhjulsdrift

460 km

15,7kWh/100km

80 kW

11 kW

Automat

204 hk

5

475 l

75 kg

750 kg

Kia Niro EV – en videreføring av kvalitet og fokus på brukeren

Gjennom Niro, og spesielt den elektriske utgaven e-Niro, har Kia over flere år bygget opp en solid kundemasse og inntatt en sterk posisjon som en trygg og god elbilprodusent i et krevende marked. Det er derfor gledelig å se at Niro EV viderefører de største suksessfaktorene fra forgjengeren, samtidig som den innehar en rekke forbedringer og nyvinninger.

Som en prisgunstig og svært driftssikker bil, med utvidet bagasjeromsplass og en rekkevidde på inntil 460km, kan man trygt si at Kia Niro EV er en bil bygget på forbrukerens premisser. Her har man landet på et godt kompromiss mellom størrelse, komfort, kvalitet, rekkevidde og pris, og resultatet er en allsidig og familievennlig elbil til en svært hyggelig pris.

Nyhet: Niro EV har nå ankommet til mange forhandlere!

Book prøvekjøring hos nærmeste forhandler.

Niro EV - en utseendemessig transformasjon

Det kanskje mest gledelige med Niro EV er at Kia her har turt å gjøre noen større designmessige endringer, som gir bilen et velfortjent løft og et langt mer moderne utseende. Det ikoniske Niro-utseendet er i aller høyeste grad videreført, men nå med en langt røffere finish. De nye lyktene og den store grillen gir Niro EV et mer moderne og lekent uttrykk, samtidig som at bilen generelt sett ser mer sportslig ut. En designmessig innertier fra Kia her.

Book prøvekjøring hos nærmeste forhandler!

Opplev nye Kia Niro med betydelige oppgraderinger

I tillegg til designet, har Niro EV fått en rekke betydelige oppgraderinger. Rekkevidden er økt til 460 km, bagasjeromsplassen er økt til 475 liter - 495 liter totalt inkludert frunk. I tillegg kan du selvsagt frakte last på taket opptil 75kg. Maks tillatt tilhengervekt er mer enn doblet, fra e-Niro til Niro EV hvor du kan trekke henger inntil 750 kg.

Motoren og batteripakken er også oppgradert, og den etter hvert så kjente V2L-teknikken vi kjenner fra EV6 er nå implementert, slik at du kan forsyne elektriske apparater med strøm fra bilen.

Setevarme er standardutstyr på alle biler, men i tillegg kan Niro EV også skilte med ventilerte forseter - meget praktisk og behagelig på varme sommerdager og langturer. Denne funksjonaliteten skiller virkelig elbilen fra andre modeller i samme prissegment. Temperaturjustering, navigasjon og stereo-justering gjøres også enkelt fra den praktiske knapperaden plassert rett under multimediaskjermen.

Få tilbud på Kia Niro EV her.

Kia Niro EV har 7 års nybilgaranti

De aller fleste bilmerker tilbyr 5 års nybilgaranti, men som Kia-kunde får du alltid 7 års garanti med på kjøpet. Dette er et offensivt trekk fra Kia, som vitner om stor tro på egen kvalitet og fokus på at du som kunde ikke skal trenge å bekymre deg for fremtidig bilhold. I tillegg er det enklere å selge bilen igjen, da man ofte vil ha flere år igjen av garantien ved et eventuelt salg.

Tilbud: Be om pristilbud med full utstyrsliste på Kia Niro EV.

Prøvekjøring: Book prøvekjøring hos forhandler!

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris