Hopp til hovedinnhold

Kampanjepris - du sparer 53 623,-

EQV 300 fra Mercedes-EQ

EQV er Mercedes-Benz’ første elektriske flerbruksbil. Bilen har en rekkevidde på opptil 357 km (WLTP) og kommer i to størrelser på 5,1 og 5,4 meter. Den kan leveres med enten frittstående seter eller setebenker, som til sammen gir enten seks, syv eller åtte seter fordelt på tre seterader. I tillegg kommer stor bagasjeplass, så her får du plass til alt du trenger og litt til.

  • Inntil 357 km rekkevidde (WLTP)
  • Bagasjeplass på 1030 liter
  • Intuitiv MBUX multimediesystem
Pris fra 733 500 kr

EQV - rekkevidde på opptil 357 km (WLTP)

EQV er verdens første elektriske premium MPV (flerbruksbil). Med opptil 8 seter, rekkevidde inntil 357 km (WLTP) og et eksklusivt designspråk, er bilen et perfekt alternativ for familien. EQV kan også være et flott alternativ for bedrifter som ønsker å kombinere plass og persontransport. Og alt sammen utslippsfritt.

EQV har forhjulsdrift og en toppfart på 140 km/t. Hurtigladekapasiteten er veldig bra, du kan gå fra 10 til 80 prosent på rundt 45 minutter.

Du kan lade hjemme med Mercedes-Benz Wallbox, eller du kan fylle batteriet ved ladestasjoner når du er på farten. Du kan naturligvis også lade EQV i vanlig stikkontakt hvis du ikke har andre muligheter tilgjengelig. Vil du lade din EQV 300 i en fei, kan du bruke en IONITY hurtigladestasjon, med en effekt på inntil 350 kW. Mulighetene er mange.

Elektrisk

Forhjulsdrift

357 km

25,2kWh/100km

110 kW

7,4 kW

Automat

204 hk

8

1030 l

75 kg

0 kg

Mercedes-Benz EQV 300

EQ står for elektrisk intelligens

Mercedes-Benz’ EQ-teknologi forener på en suveren måte attraktivt design, enestående kjøreglede, praktiske egenskaper, miljøvennlig drift, og maksimal sikkerhet. Og med batteriet under gulvet har du god plass i bilen, uten at det går på bekostning av interiøret. Det betyr at Mercedes EQV møter dagens høye standarder for funksjonalitet.

Siste generasjon MBUX

Mercedes-Benz EQV kommer med det nyeste MBUX multimediesystemet. En skjerm er plassert i midten av dashbordet, og gir deg den informasjonen du trenger om ladetid, energiflow og forbruk. I tillegg er MBUX et intuitivt system hvor du kan bruke stemmestyring til å navigere deg gjennom funksjonene. 


Illustrasjon bok laget av sedler
Ingen skjulte kostnader

Vi har ingen lokkepriser med skjulte kostnader og avgifter, kun fiks ferdig bil med vinterhjul.

Illustrasjon gavepakket bil
Pakket & Klart

Alle våre markedsførte biler har inkluderte utstyrspakker spesielt tilpasset norske forhold.

Illustrasjon dekk i snøen
Inkludert vinterhjul

Vi vet at du trenger vinterhjul, derfor har vi inkludert vinterhjul i prisen på alle våre markedsførte biler.