Hopp til hovedinnhold

Opel Zafira e-Life

Nye Opel Zafira-e Life er en elektrisk flerbruksbil hvor du får plass til hele storfamilien, all bagasjen og enda litt til. Med solide batteripakker, innovative løsninger og Opels velrennomerte sikkerhetssystemer, kjører du både utslippsfritt og sikkert i byen så vel som på landeveien.

  • Rekkevidde inntil 330 km (WLTP)
  • Opptil 9 seter
  • Klasseledende sikkerhet
  • 1500 liter bagasjerom
Pris fra 659 900 kr
Opel Zafira-e Life side
1 / 6

Zafira-e Life - en praktisk flerbruksbil

Er du på jakt etter en elektrisk flerbruksbil med enorm plass til å frakte både personer og bagasje, trenger du ikke se lenger enn til den helt nye Opel Zafira-e Life. Bilen kommer med det siste innen sikkerhetssystemer, stor grad av fleksibilitet og en rekke praktiske løsninger både du som fører og dine passasjerer vil sette pris på.

Elektrisk

Forhjulsdrift

329 km

24,4kWh/100km

100 kW

7,4 kW

Automat

136 hk

9

700 l

75 kg

0 kg

Opel Zafira-e Life parkert

Elektrisk 9-seter med 1500 liter bagasjerom

Nye Opel Zafira-e Life kommer i tre ulike lenger, og du velger selv størrelsen basert på dine behov. I den lengste utgaven får du plass til inntil 9 personer, med et tilgjengelig bagasjerom på 1500 liter. Eventuelt kan du frakte 5 personer, da med et bagasjerom på 3000 liter.

Skulle ikke det være nok til å dekke dine behov, kan Zafira-e Life i tillegg trekke tilhenger på opptil 1000 kg.

Rekkevidde opptil 330 km (WLTP)

Opel Zafira-e Life kan leveres med to ulike batteripakker på henholdsvis 50 eller 75 kWt. Det største batteriet gir deg en rekkevidde på 330 km (WLTP), mens rekkevidden på det noe mindre batteriet er 230 km. 

Batteriet lader du opp fra null til 80% kapasitet på under 45 minutter ved bruk av hurtiglader. Ved bruk av normallader, vil du lade batteriet fullt opp over natten.

Sikkerhet og teknologi

Opel er kjent for sine gode og innovative sikkerhetssystemer, systemer som også er på plass i nye Zafira-e Life. Vi trekker spesielt frem automatisk nødbrems for fotgjengere ved kjøring i lav hastighet, samt semi-automatisk fartsholder og aktiv filholder, nyttige hjelpemidler ved krusing på motorveien.

Full integrasjon for smarttelefon er selvfølgelig også på plass. Takket være Opels egen app, kan du i tillegg styre både lading og klimaanlegg direkte fra telefonen din.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris