Hopp til hovedinnhold

Peugeot elbil-service til fastpris!

Vi tilbyr nå fastpris på Peugeot elbil-service.

Bestill time på verksted

Enten du ønsker service, EU-kontroll, en reparasjon, trenger å skifte dekk, reparere bilglass eller noe annet, bestiller du enkelt time til din bil online her!

Illustrasjon av bil med kalender på seg

Priser på Peugeot elbil-service

Førstegangsservice: kr 1295,-
Serviceintervall: 

Personbil: Etter 1 år eller 12 500 km.

Varebil: Etter 1 år eller 20 000 km.

Hovedservice: kr 4990,-
Serviceintervall: 

Personbil: Hvert 2. år eller 25 000 km.

Varebil: Hvert 2. år eller 40 000 km.

Inkluderer smøring av bremser pålagt av Peugeot Norge.

Peugeot elbil-service

Det er like viktig å følge en elbils serviceprogram som det er for en bil med fossilt drivstoff. I tillegg til at en elbil som blir tatt vare på varer lenger, gir det deg en ekstra trygghet som sjåfør når du vet at du kjører en bil som jevnlig blir sjekket av fagfolk.

Følger du serviceprogrammet til elbilen din, sikrer du også at nybilgarantien og reklamasjonsrettigheter fortsatt gjelder. Skal du på et tidspunkt selge elbilen din videre, vil et servicehefte som viser regelmessige utførte servicer kunne bidra til å et enklere salg og en bedre pris.

Våre faste priser på service på Peugeot gjelder alle nye elektriske person- og varebiler:

  • e-208 og e-2008
  • e-Partner og e-Expert

Serviceintervallet på elektriske personbiler fra Peugeot er først etter 1 år / 12 500 km, deretter hvert 2. år eller 25 000 km fra første registreringsdato.

Det betyr at bilen minimum skal på service i år 1-2-4-6 osv.

Serviceintervallet på elektriske varebiler fra Peugeot er først etter 1 år /20 000 km, deretter hvert 2. år eller 40 000 km fra første registreringsdato.

Dette gjør vi når elbilen din er inne til service

Vi gjør alt produsenten krever for at garantien på bilen opprettholdes. Hver modell og service har sitt eget skjema med punkter som kontrolleres; under bilen, hjul, bremser, understell, motorrom, lys, eksteriør og interiør. I tillegg byttes filtre og bremsevæske. Har det kommet oppdateringer fra fabrikken, kontrolleres disse.

Derfor utføres bremseservice på hver service

Bremseservice er obligatorisk og en del av serviceprogrammet til Peugeot. På en bremseservice demonteres elbilens mekaniske bremser, rengjøres, kontrolleres og smøres. I tillegg til de mekaniske bremsene, bremser også Peugeots elbiler ved hjelp av motoren, noe som kalles regenerering. Ved vanlig kjøring vil bilens elektroniske motor stå for mye av bremseeffekten. Dette fører til at de mekaniske bremsene arbeider betydelig mindre enn på fossile biler. I kombinasjon med salt og vann fra veien, vil elbilens mekaniske bremser være mer utsatt for korrosjon og at bevegelige deler kan sette seg fast. For at du til enhver tid skal ha den bremseeffekten du forventer, utfører vi derfor bremseservice på hver eneste service.