Hopp til hovedinnhold

Service 5+ for Peugeot, Citröen DS og Opel

Service 5+ er vårt service-tilbud til deg som har en Peugeot, Citröen, DS Automobiles eller Opel som er fem år eller eldre. Med service 5+ får du kvalitetsservice etter produsentens retningslinjer, til konkurransedyktige priser. Se priser og informasjon om hva som gjøres på service nedenfor.

Bestill service 5+

Serviceprogram for Peugeot, Opel og Citroën som er fem år eller eldre

Grunnservice fra 3 490,-

Service 5+ for Peugeot, Citröen, DS Automobiles og Opel

Tar du godt vare på din Peugeot, Citröen, DS Automobiles eller Opel, tar den godt vare på deg. Hos Bertel O. Steen får du faste, lave priser på service til din bil - også når den er 5 år eller eldre. Gjennom serviceprogrammet Service 5+ får du et mest mulig forutsigbart og problemfritt bilhold, samtidig som du forlenger bilens levetid og annenhåndsverdi.

Se priser og hva som er inkludert i de ulike servicene nedenfor:

Priser på service for 5 år gamle biler fra Peugeot, Citroën, DS og Opel.

1 Gjelder bensinbiler. 2 Gjelder dieselbiler. 3 Antiperforeringskontroll ved behov, vilkår gjelder. 4 Kvalifisering for FSH krever at bilens serviceintervaller er fulgt ved et merkeautorisert verksted siden bilen var ny, inkludert aktuell service. Gjelder Peugeot og Opel. 5 Se vårt egne kampanjetilbud på skifte av registerreim og tilbehørsreim.

Hvilken service trenger min bil?

Servicebehovet på Peugeot, Citröen, DS Automobiles og Opel, for både person- og varebiler, varierer fra modell til modell, og er også avhengig av bruksmønster. En tommelfingerregel er at dersom du kjører typiske gjennomsnittlige norske kjørelengder årlig (10 000 - 20 000 km), har bilen din behov for liten service årlig, medium service annethvert år og stor service hvert fjerde år.

Vi vil alltid sjekke din bil opp mot ditt faktiske bruk, fabrikkens serviceprogram samt tidligere utført service, for å sørge for at du får den servicen som er riktig for deg og din bil. Kanskje det for eksempel er mindre viktig for deg å følge alle anbefalte skiftintervaller fra fabrikken, som en følge av lite og forsiktig bruk.

Hvorfor skal jeg ta service på bilen min hos Bertel O. Steen?

En bil som blir tatt vare på, varer rett og slett lenger og holder også bedre på verdien. En service gir deg også en ekstra trygghet som sjåfør når du vet du kjører en sikker bil som er nøye kontrollert av fagfolk. Våre teknikere er spesialister på Peugeot, Citröen, DS og Opel. De gjennomgår jevnlig kurs og videreutdanning, har tilgang til spesialverktøy og har fabrikkens systemer tilgjengelige kun et tastetrykk unna. Vi bruker kun originale deler av høy kvalitet på våre servicer.

Når du utfører service hos Bertel O. Steen sjekker vi alltid om det foreligger programvareoppdateringer eller utestående sikkerhetsaksjoner fra fabrikk, og utfører eventuelt dette kostnadsfritt for deg.

En bil med et servicehefte som vitner om regelmessig service og vedlikehold gir deg ikke bare en trygg kjøreverdag, det holder også verdien på bilen oppe og kan sørge for et enklere salg til en bedre pris. Full Servicehistorikk er ditt bevis på at bilen har fulgt servicer hos et autorisert merkeverksted i hele sitt liv.