Hopp til hovedinnhold

Mercedes-Benz Service 5+

Mercedes-Benz Service 5+ er et servicetilbud med konkurransedyktige priser på service for deg som har en Mercedes-Benz som er fem år eller eldre. Her finner du priser og informasjon om hva som gjøres på service for din Mercedes.

Mercedes-Benz Service 5+
Mercedes-Benz A-service

A-service fra kr 3 490,-
Mercedes-Benz B-service

B-service fra kr 5 990,-

Hvilken service trenger min Mercedes-Benz?

De fleste nyere Mercedes-Benz personbiler har et serviceintervall på 1 år eller 25.000 km (det som kommer først) mellom hver service. Vedlikeholdsprogrammet til Mercedes-Benz består av A-service og B-service annenhver gang. Mercedes-Benz anbefaler skift av bremsevæske annethvert år.

I tillegg til A- eller B-servicen kan bilen din ha behov for ytterligere serviceoperasjoner. Mange bilmodeller indikerer dette med et tall etter bokstaven for hver service, f.eks. A5 eller B3. Tallen kan eksempelvis indikere skift av tennplugger eller skift av automatgirolje. Ved å kontakte oss vil vi alltid sjekke hvilken service din bil trenger. Tillegg utover A- eller B-service prises separat.

Mercedes A- og B-service priser på 5 år gamle biler.

Hva gjøres på en Mercedes A- og B-service?

Vi følger alltid produsentens serviceskjema til din bil. Hver bilmodell og hver service har sitt eget skjema med punkter som kontrolleres: Under bilen, hjul og dekk, bremser, understell, motorrom, lys, eksteriør og interiør. 

Vi bytter motorolje og oljefilter, pollenfilter (B-service) og eventuelt støvfilter avhengig av modell. Har det kommet aksjoner eller lignende oppdateringer fra fabrikken, kontrolleres disse. På servicene benytter vi kun originale deler, slik at din Mercedes-Benz forblir en Mercedes-Benz.

For utfyllende informasjon om sjekkpunkter på A- og B-service, se siste avsnitt.

Hvorfor velge Mercedes-service hos Bertel O. Steen?

En Mercedes som blir tatt vare på, varer rett og slett lenger. Service gir deg også en ekstra trygghet som sjåfør når du vet du kjører en sikker bil som er sjekket av fagfolk. Våre teknikere er spesialister på Mercedes-Benz, gjennomgår jevnlig kurs og videreutdanning, har tilgang til spesialverktøy og har fabrikkens systemer tilgjengelige kun et tastetrykk unna.

En bil med et servicehefte som vitner om regelmessig service holder også verdien på bilen oppe og kan sørge for et enklere salg til en bedre pris. Full servicehistorikk (FSH) er ditt bevis for at bilen har fulgt autorisert Mercedes-Benz service hele sitt liv.

Din Mercedes-Benz blir kontinuerlig utsatt for store og små påkjenninger ved bruk, og den utsettes for slitasje fra vær og vind. Små uregelmessigheter og feil kan fort vokse seg store. Det kan være fristende å utsette en reparasjon, men det kan koste deg dyrt, og ikke minst gå ut over driftssikkerheten.

Mercedes-Benz har et av verdens beste mobilitetsprogrammer Mobilo. Denne fornyes gratis ved hver service hos oss som merkeverksted på Mercedes-Benz.

Hva gjøres på en Mercedes A-service?

Dette gjøres på en Mercedes-Benz A-service hos oss:

 • Original A-service etter fabrikkens anbefalte serviceskjema for din bil på aktuell service, bl.a. en kontroll av bilens understell, hjul og dekk, lys, bremser, motorrom, eksteriør og interiør*
 • Skift av motorolje (ubegrenset mengde)
 • Skift av oljefilter og tilhørende pakninger
 • Skift av støvfilter**
 • Kontroll av utestående aksjoner eller softwareoppdateringer fra fabrikk
 • Påfyll av spylervæske
 • Råd omkring eventuelle ytterligere servicebehov vi ser at bilen din har
 • Nullstilling av serviceindikator
 • Full servicehistorikk-emblem (FSH)***
 • Et års forlengelse av Mobilo, kanskje verdens beste mobilitetsprogram fra Mercedes-Benz
 • Kun originale Mercedes-Benz-deler
 • Spesialiserte Mercedes-Benz-teknikere som kan din bil

*Modell- og serviceavhengig
**Gjelder GLE, GL--, ML-, og R-klasse hvor skift av støvfilter er en del av service A. Selges separat for andre modeller
***Forutsetter at serviceprogrammet er tidligere fulgt og at alle anbefalte tillegg gjennomføres

Hva gjøres på en Mercedes B-service?

Vanligvis er kontrollen av bilen på B-service mer omfattende enn på A-service, men dette varierer fra modell til modell.

På en Mercedes-Benz B-service utføres disse punktene, i tillegg til sjekkpunktene under A-service:

 • Original B-service etter fabrikkens anbefalte serviceskjema for din bil på aktuell service, bl.a. en kontroll av bilens understell, lys, motorrom, eksteriør og interiør*.
 • Skift av pollenfilter, kombinasjonsfilter eller aktivt kullfilter, avhengig av bilmodell

*Modell- og serviceavhengig