Hopp til hovedinnhold
Varebil på bukk

«Proff prioritet» sparer proffkunder for både tid og penger

17.03.2022

Når du er avhengig av bilen for å utføre jobben din, vil hver time bilen står parkert på et verksted bety tapte inntekter. Som et resultat av dette har Bertel O. Steen / Proffsenter lansert kundeløftet «Proff prioritet», som handler om å få deg på veien igjen så raskt som mulig.

– Vi vet hvor frustrerende og kostbart det kan være å bli tvunget til å parkere arbeidsbilen på et verksted i stede for å være ute hos kunder og gjøre den jobben du egentlig skal gjøre. Derfor har vi nå gjort det til vår jobb å få deg raskest mulig tilbake på veien sier servicesjef hos Bertel O. Steen / Proffsenter avd. Minde, Kristoffer Arnesen.

Bertel O. Steen / Proffsenter har satt som mål å være best på bedriftskunder og den naturlige samarbeidspartneren for proffen. Når kundeløftet «Proff Prioritet» nå lanseres er dette et viktig steg i retning av dette målet.

Dette betyr «Proff Prioritet» for deg

– Bertel O. Steen / Proffsenter er en totalleverandør av nyttekjøretøy, og da må vi også sørge for å stille opp når kundene våre trenger oss. «Proff Prioritet» er en svært etterspurt og viktig ekstra-service, som vi vet mange proffkunder vil sette pris på, sier Arnesen.

Med kundeløftet «Proff Prioritet» sørger Bertel O. Steen / Proffsenter for at du som Proffkunde alltid har førsteprioritet når du kommer til dem med problemer på kjøretøyet ditt.

– Vi har et eget prioriteringsprogram og raske deleleveranser som gjør at våre ansatte, som er spesialiserte på varebil, kan yte den hjelpen du trenger raskest mulig. Og dersom det skulle vise seg at vi ikke får bilen din raskt nok tilbake på veien, så ordner vi en alternativ billøsning i mellomtiden, sier servicesjefen.

Tilpasningsdyktig samarbeidspartner

Salgsansvarlig for varebil i Bertel O. Steen, Dag André Kristoffersen, forteller at «proff prioritet» bare er en av mange ekstra-tjenester du som proffkunde får hos Bertel O. Steen / Proffsenter.

– Vi skal være en tilpasningsdyktig samarbeidspartner, som leverer på det du som kunde har behov for. Derfor gjør vi stadig endringer på våre tjenester og vårt tilbud, for å sikre at vi faktisk er best på bedriftskunder, også i fremtiden, sier han.

Dette er Bertel O. Steen Proffsenter

Bertel O. Steen / Proffsenter er Bertel O. Steens proffavdeling, der du som proffkunde får proff behandling. På Proffsenterne tilbys alt fra kjøp av nybil og skreddersøm, til påbygg og reparasjon.