Hopp til hovedinnhold
Et par står i service-mottaket hos en Bertel O. Steen-forhandler og smiler i dialog med kundebehandleren

Alt du trenger å vite om våre service- og vedlikeholdsavtaler

24.09.2022

Kjøp av bil er for de fleste av oss en stor og viktig investering, og da er det også viktig at vi tar godt vare på den. For å gjøre dette så enkelt og forutsigbart som mulig for deg som kunde, tilbyr vi i Bertel O. Steen derfor service- og vedlikeholdsavtaler til faste priser, både til fossildrevne biler og elbiler.

Som kunde hos Bertel O. Steen skal du først og fremst fokusere på å nyte bilen din, og ikke bekymre deg for servicer og vedlikehold. Ved å inngå en serviceavtale overlater du alt dette til oss. Vi tilbyr serviceavtale både til elbiler, hybrider og fossildrevne biler.

6 grunner til å velge serviceavtale

  • Enkelt og bekymringsfritt bilhold
  • Forutsigbare utgifter for service og vedlikehold
  • Sikret mot fremtidige prisøkninger
  • Fleksibilitet i finansiering
  • Ivareta annenhåndsverdi
  • Reduserte kostnader

To ulike serviceavtaler

Hos Bertel O. Steen kan du velge mellom to ulike serviceavtaler, slik at du får den avtalen som passer deg best. Basert på hvilken avtale du velger, vil det aktuelle service- og vedlikeholdsarbeidet av din bil være dekket av Bertel O. Steen for en avtalt periode og kjørelengde.

1. Bertel O. Steen Serviceavtale

Bertel O. Steen Serviceavtale dekker alle servicer i henhold til bilens serviceintervall. Ved å inngå en slik avtale sikrer du at bilen følges opp til punkt og prikke av merkeverkstedet, i henhold til produsentens anbefalinger og serviceprogrammet på din bil.

2. Bertel O. Steen Service- og vedlikeholdsavtale

Bertel O. Steen Service- og vedlikeholdsavtale dekker i tillegg til overnevnte Serviceavtale også skift av slitasjedeler. Eksempel på dette kan være slitte bremseskiver og -klosser, som ikke er dekket av en serviceavtale.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å bestille eller finne ut mer.

Trygghet og økonomisk forutsigbarhet

Felles for disse avtalene er at de gir deg som kunde økonomisk forutsigbarhet, samtidig som du sikrer et trygt vedlikehold med kvalitet og kompetanse fra et sertifisert merkeverksted.

Serviceavtalene er landsdekkende, som gir deg friheten til å benytte våre autoriserte merkeverksteder uansett hvor i landet du måtte befinne deg.

Ved å utføre service og vedlikehold i henhold til produsentens anbefalinger ivaretar du bilens annenhåndsverdi, samtidig som du sikrer et trygt, problemfritt og enkelt bilhold.

Velg en serviceavtale eller service- og vedlikeholdsavtale hos Bertel O. Steen, så blir bilholdet ditt enda enklere.