Hopp til hovedinnhold
Mann foran varebil

Skal være best på varebil og proffkunder

25.01.2022

Når du besøker vår avdeling for varebiler og proffkunder, Bertel O. Steen Proffsenter, skal du bli tatt imot som en skikkelig proff: – Vi skal være best i landet, slår salgsansvarlig i Bertel O. Steen Proffsenter, Dag André Kristoffersen, fast.

Bertel O. Steen Proffsenter er Bertel O. Steens proffavdeling. Her er alt fokus rettet mot varebil og det du kan tenke deg av tilleggsutstyr, ombyggingsmuligheter og kundeløfter som gjør proffens hverdag enklere.

– Vi i Bertel O. Steen Proffsenter er i en helt egen klasse hva gjelder ombygging og tilpasning av biler her i landet. Har du en problemstilling eller et behov, kan jeg nesten garantere at vi har kompetansen til å løse det, sier salgsansvarlig i Bertel O. Steen Proffsenter, Dag André Kristoffersen.

Alt du trenger til varebilen under ett tak

I tillegg til å ha landets bredeste utvalg av varebiler fra både Mercedes-Benz, Peugeot, Opel, og Citroën, har Proffsenter samlet alle nødvendige tjenester under ett og samme tak.

– Vi er en komplett totalleverandør som selger markedets råeste varebiler, samtidig som vi folierer, reparerer, skrur, bygger og skreddersyr bilen etter kundenes behov og ønsker. Og alt får du på ett og samme sted, sier selger i Bertel O. Steen Proffsenter, Helge Herva.

Han har jobbet med salg av varebil i en årrekke, og erfarer at Proffsenter nå kan tilby tjenester som har hatt stor etterspørsel i markedet.

– Vi har et kundeløfte som heter «Proff Prioritet», som jeg vet mange kunder vil sette svært stor pris på. Det handler enkelt og greit om at du som proffkunde alltid er førsteprioritet hos oss, og at vi gjør det vi kan for å få deg raskest mulig på veien igjen dersom uhellet skulle være ute, sier Herva.

Bygger varebiler for en rekke formål

Blant Proffsenters faste kunder er politiet, forsvaret, PST, Oda og Posten. Men til tross for at dette er store kunder som ofte krever enorme tilpasninger og justeringer, er det ikke dette som er hovedmålgruppen til Bertel O. Steen Proffsenter.

– Det at disse velger oss som leverandør sier noe om kvaliteten i det arbeidet vi gjør, men det er ikke dermed sagt at vi kun retter oss mot store bedrifter med enda større ombyggingsbehov.

– Vårt hovedmål er å være det naturlige valget for alle proffkunder, enten det er et lite tømrerfirma eller et stort logistikkfirma, sier Kristoffersen.