Hopp til hovedinnhold

Peugeot Boxer

Du vet best hva du trenger i en hektisk jobbhverdag. Med Peugeot Boxer er det lett å velge varebil til oppgavene du skal gjøre, slik at du kan jobbe enda mer effektivt! Boxer kommer i flere versjoner med forskjellige høyder og lengder, og er tilgjengelige med fire forskjellige HDi-motorer. Du bestemmer hvor mye kraft du trenger.

  • Fleksibelt volum
  • Fire ulike HDi-motorer
  • Omtenksom innredning

Peugeot Boxer

Du skal ha det bra på jobb og i Peugeot Boxer er alt lagt til rette. Kupéen har plass til sjåfør og to passasjerer og sørger for at alle tre sitter komfortabelt under kjøreturen. Setene er romslige, har flere ulike reguleringsmuligheter og gir god støtte til en lang arbeidsdag. Kjørestøyen er minimal. Store vinduer gjør kupeen lys og trivelig og sørger for at både fører og passasjerer ser godt. 

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer har omtenksom innredning

Alt for hånden og ingenting i veien. Dashbordet har flere oppbevaringsrom og praktiske funksjoner. Trenger du enda mer praktisk lagringsplass, kan du legge til en takhylle som blir lett tilgjengelig fra kupeen. Peugeot Boxer er rikelig utstyrt med utstyr som gir optimal kontroll i vanskelige kjøresituasjoner og viktige funksjoner som gir deg ekstra sikkerhet om du skulle komme ut for trafikkuhell.

Valgfritt volum med Peugeot Boxer

Peugeot Boxer får du i tre ulike høyder (2,254 m – 2,522 m – 2,764 m) og fire lengder (4,963 m – 5,413 m – 5,998 m – 6,363 m). Slik kan du velge det volumet fra 8 m3 til 17 m3 som passer best til din arbeidshverdag. Dørene er tilpasset hver versjon slik at det å ta varer ut og inn av bilen skal være så enkelt som mulig.