Hopp til hovedinnhold

Kampanjepris - du sparer 63 154,-

Mercedes-Benz C-Klasse All Terrain

C-Klasse All Terrain fra Mercedes-Benz er bilen for de mest kresne. C-klasse leveres blant annet med firehjulsdrift, luftfjæring, en mengde teknisk utstyr, og kan trekke opptil 1800kg med tilhengerfeste (tilleggsutstyr). Nye All Terrain edition har også fått en solid oppgradering innvendig, der detaljer er hentet fra Mercedes sin S-Klasse.

  • Atletisk utseende og høy bakkeklaring
  • Firehjulstrekk som standard
  • Kan leveres med tilhengerfeste
Pris fra 815 000 kr
C-Klasse All Terrain hvit metallic parkert.
1 / 7

Nye C-Klasse All-Terrain edition

C-Klasse stasjonsvogn er en anerkjent og verdsatt klassiker fra Mercedes-Benz, og her er den i en røffere og mer høyreist utgave, med firehjulsdrift og mulighet for tilhengerfeste. C-Klasse stasjonsvogn All-Terrain leveres med luftfjæring og nivåregulering bak som standard, og en mengde teknisk utstyr fra den øverste hylla hos Mercedes-Benz. Resultatet er en svært komfortabel, morsom og trygg bil, som tilfredsstiller selv den mest kresne.

Diesel

Firehjulsdrift

5 l/100 km

Automat

200 hk

5

490 l

100kg

1800 kg

Stasjonsvogn

Mercedes-Benz C-klasse all terrain sett fra siden.

En atletisk og tøff stasjonsvogn med alt du trenger

Med All-Terrain-utgaven av Mercedes-Benz C-Klasse får du ikke bare en utseendemessig røffere og mer atletisk bil – den er også mer høyreist og allsidig. I C-Klasse All-Terrain er bakkeklaringen økt med fire cm, den leveres med firehjulstrekk som standard, og kan i tillegg leveres med tilhengerfeste med slepekapasitet på hele 1800 kg.

Lekkert interiør og avanserte systemer

Interiøret i nye C-Klasse har fått en solid oppgradering, og har fått flere elementer fra luksusbilen Mercedes-Benz S-Klasse. Mest fremtredende er kanskje den store midtstilte multimediaskjermen, hvor kjøretøy- og komfortfunksjoner enkelt kan benyttes og justeres ved hjelp av en lynrask berøringsskjerm.

Mercedes-Benz C-Klasse er også utstyrt med andre generasjon av den anerkjente multimediesystemet MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Med dette systemet blir bilens funksjoner enda mer intelligente, og gir deg i tillegg tilgang til presis og velfungerende stemmestyring.

Illustrasjon av grønn sparegris med mynter.
Ingen skjulte kostnader
Illustrasjon av bil og utstyrspakke med dekk ved siden av bilen.
Skreddersydde utstyrspakker
illustrasjon av vinterhjul og snøkorn.
Vinterhjul inkludert i oppgitt pris