Hopp til hovedinnhold

Dieselbil

Diesel er et godt valg for deg som ønsker en drivstoffgjerrig bil med rå kraft. En dieselmotor har mer trekkraft på lavere turtall enn en tilsvarende bensinmotor. Det er fortsatt også billigere å fylle opp tanken med diesel enn med bensin.

Illustrasjon dieselbil

Fordeler med diesel

  • Effektive motorer med lave utslipp
  • Lavt drivstofforbruk ved langkjøring
  • Bedre trekkraft enn tilsvarende bensinbil

Mens salget av nye dieselbiler har falt markant i byene de siste årene, er interessen fortsatt stor i distriktene og på bruktmarkedet. Mye av årsaken finnes i dieselbilens største fordeler; dieselbiler har et lavere forbruk enn tilsvarende bensinbiler på langkjøring samt kraftige motorer velegnet til å trekke tungt.

En dieselbil passer godt for deg som kjører mye og langt, ønsker den rå kraften som trengs for å trekke henger, båt eller campingvogn. Har du behov for firehjulstrekk, bør en dieselmotor være på listen over aktuelle drivlinjer.

Populære dieselbiler

Kampanjepris - spar inntil 17 243,-
Blå Peugeot 5008 fra side

Diesel

Peugeot

5008

Kampanjepris - spar inntil 32 243,-
Peugeot 3008 SUV i fart

Diesel

Peugeot

3008 SUV

Lurer du på om en dieselbil er det rette valget for deg?

Vi har dieselbiler fra forskjellige merker, i ulike størrelser og prisklasser. Vi kan gi deg råd om en dieselbil er det rette valget for deg samt hvilken modell som passer ditt behov best. Kontakt din lokale Bertel O. Steen-forhandler for en uforpliktende prat.

Få tilbud på drømmebilen!

Interessert i dieselbil? Kontakt oss i dag for et godt tilbud på nettopp den bilen du ønsker deg. Det er selvfølgelig helt uforpliktende.

Illustrasjon svart dieselbil