Hopp til hovedinnhold

Bensinbil

Ønsker du lave utslipp, velprøvd teknologi og fravær av bekymringer for rekkevidde, er bensinbilen er godt valg. Selv om bensinbiler tidligere gjerne brukte noe mer drivstoff enn dieselbiler, har moderne bensinmotorer nå mer eller mindre hentet igjen forspranget.

Illustrasjon bensinbil

Fordeler med bensinbil

  • Moderne motorer med lave utslipp
  • Du slipper å tenke på rekkevidde
  • Bredt utvalg av biltyper og modeller

Bensinbilen er biltypen hvor du får det bredeste utvalget, i alle prisklasser. Det gjør det enkelt å finne modellen som best passer dine ønsker og behov. Leveringstiden på nye bensinbiler er også betydelig kortere enn for mange nye elbiler.

Populære bensinbiler

Ekte kjøreglede

Rå kraft, høyt turtall og grom motorlyd - for mange gir de tradisjonelle motorene størst kjøreglede. Bensinmotorer blir stadig mer effektive og utslippene er betydelig lavere enn tidligere.

Bensinmotoren gir deg raskere akselerasjon enn dieselmotoren, og på kalde vinterdager vil du også få varme i kupéen hurtigere. Med en bensinbil vil du som regel betale noe mindre for bompasseringer enn hva du ville gjort med en dieselbil, og du vil ikke rammes av kjøreforbud på dager med dårlig luftkvalitet.

Bensinbiler er fortsatt er trygt valg og vil være det i mange, mange år fremover.

Lurer du på om en bensinbil er det rette valget for deg?

Vi har bensinbiler fra forskjellige merker, i ulike størrelser og prisklasser. Vi kan gi deg råd om en bensinbil er det rette valget for deg samt hvilken modell som passer ditt behov best. Kontakt din lokale Bertel O. Steen-forhandler for en uforpliktende prat.

Få tilbud på drømmebilen!

Interessert i bensinbil? Kontakt oss i dag for et godt tilbud på nettopp den bilen du ønsker deg. Det er selvfølgelig helt uforpliktende.

Illustrasjon svart bensinbil