Crossover

Hvis du ønsker et tøft og sportslig utseende, men ikke har behov for de aller kraftigste motorene, vil en Crossover være et godt valg. Biltypen kan best beskrives som en kompaktbil som har fått utseende og noen av egenskapene fra en fullverdig SUV.

Fordeler med en crossover

  • Lavere drivstofforbruk enn en fullverdig SUV
  • En kompakt bil med god plass
  • Et sportslig og spennende design

Crossover - en “SUV-light”

En Crossover passer for deg som ønsker en høy sittestilling og god oversikt, pakket inn i et relativt kompakt, men sportslig og spennende design.

Motoren i en Crossover er som regel ikke like kraftig som i en fullverdig SUV. Mindre motorer betyr mindre forbruk. Biltypen er derfor et aktuelt valg for deg som ønsker å redusere drivstofforbruket og utslippene.

Men det er ikke bare drivstofforbruket og utslipp som er lavere. Biltypen er også rimeligere. Hvis stor motorkraft ikke er det viktigste, kan en Crossover være et godt alternativ for deg.

Sportslig Crossover som alternativ til småbil

En Crossover er mindre enn en SUV og kan sammenlignes med en småbil. Fordelen med en Crossover er at den har høyden til en SUV, noe som gir deg den høye sittestillingen og gode oversikten veldig mange bilkjøpere foretrekker. Et høybygd karosseri betyr også mer plass og større romslighet inne i bilen.

I tillegg får du en bil med et design mange i dag vil karakterisere som mer spennende enn den klassiske småbilen. Designet er typisk mer sportslig og friskt, og i kombinasjon med en noe høyere bakkeklaring, utstråler biltypen en aktiv livsstil.

Du kan i tillegg tilpasse en rekke designelementer på mange av våre Crossover-modeller, og dermed så en bil som fremstår som mer fargerik og spennende.

Lurer du på om Crossover er noe for deg?

Vi har Crossover fra forskjellige merker, og kan gi deg råd om Crossover er det rette valget for deg. Kontakt din lokale Bertel O. Steen-forhandler for en uforpliktende prat.

Få tilbud på drømmebilen!

Interessert i crossover? Kontakt oss i dag for et godt tilbud på nettopp den bilen du ønsker deg. Det er selvfølgelig helt uforpliktende.