Sedan

Sedan er biltypen for deg som ønsker gode kjøreegenskaper, innbydende utseende og et lavt støynivå. Et av de viktigste kjennetegnene ved en sedan er et såkalt lukket karosseri, som gjør at bagasjerommet er adskilt fra kupeen.

Fordeler med en sedan

  • En bil med mye motorkraft og lite støy
  • For deg som verdsetter gode kjøreegenskaper
  • Ikke har behov for det aller største bagasjerommet

Lite støy og gode kjøreegenskaper

I en sedan kan du åpne bagasjerommet, uten at du åpner resten av kupeen. Resultatet er at du opplever mindre støy inne i bilen ved kraftig motorpådrag. Siden modellen er mer kompakt enn en stasjonsvogn og har en lavere profil enn en SUV, får du et mer innbydende utseende og bedre kjøreegenskaper.

Det er verdt å merke seg at baksetene ikke kan slås ned for å gjøre plass til ski eller annen lang last. Hvis dette ikke er et primærbehov, og du verdsetter kjøreegenskapene og utseende til en sedan, vil en takboks løse de fleste av dine transportbehov.

Lurer du på om sedan er noe for deg?

Vi har sedan-modeller fra forskjellige merker, og kan gi deg råd om sedan er det rette valget for deg. Kontakt din lokale Bertel O. Steen-forhandler for en uforpliktende prat!

Få tilbud på drømmebilen!

Interessert i en sedan? Kontakt oss i dag for et godt tilbud på nettopp den bilen du ønsker deg. Det er selvfølgelig helt uforpliktende.