Stasjonsvogn

Stasjonsvogner er som regel romslige biler som er gode å kjøre. Da stasjonsvogner tidligere talte til fornuften, setter nyere modeller også følelsene i sving. Med kombinasjonen design, gode kjøreegenskaper og rikelig med plass, er stasjonsvogner stadig et godt alternativt.

Fordeler med en stasjonsvogn

  • En bil med god plass til bagasje
  • En romslig og praktisk familiebil
  • Perfekt til storhandel og hytteturer

Familiebil

Stasjonsvognen er kjent som den klassiske familiebilen. Den er lengre en for eksempel en SUV eller crossover, og har et tak i full høyde i hele bilens lengde. Dette gjør at biltypen kan tilby store bagasjerom. Stasjonsvognen er perfekt for storhandel, ferier og hytteturer med familie og venner.

Mange velger også en stasjonsvogn på grunn av de gode kjøreegenskapene. Ulikt flere andre biltyper, sitter du lavt i bilen. Biltypen har også et lavt tyngdepunkt, noe som gjør at den ligger svært godt på veien. I kombinasjon med en sprek motor, vil en stasjonsvogn kunne by på en ganske så sportslig kjøreopplevelse.

Lurer du på om stasjonsvogn er noe for deg?

Vi har stasjonsvogner fra forskjellige merker og med ulike drivlinjer. Vi kan gi deg råd om stasjonsvogn er det rette valget for deg samt hvilken modell som passer ditt behov best. Kontakt din lokale Bertel O. Steen-forhandler for en uforpliktende prat.

Få tilbud på drømmebilen!

Interessert i stasjonsvogn? Kontakt oss i dag for et godt tilbud på nettopp den bilen du ønsker deg. Det er selvfølgelig helt uforpliktende.