Kampanje på Proff utstyrspakke

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo var allerede proffens ideelle partner. Og nå har varebilen gjort et generasjonssprang. Nye Berlingo Van kombinerer tidligere modellers tidløse funksjoner med moderne teknologiske fremskritt. Når du legger til innovativt design og stor fleksibilitet, er det lett å forstå hvorfor den ble kåret til «Van of the year 2019».

  • Skreddersydd komfort
  • Enorm lastekapasitet
  • Fleksibel

Pris fra 177 658 kr

Eks. mva. inkl. reg. avgift

INGEN BILDER I KARUSELLEN

I 100 år har Citroën vært håndverkerens partner, og de siste to tiårene er det Berlingo som har pushet grensene. Nå har Citroën gjort det igjen. Bedre komfort og mer praktisk enn noen gang, robust og energisk på utsiden – mye plass på innsiden. Berlingo fikser det, akkurat som deg.

Diesel

Forhjulsdrift

5,4l/100km

Manuell

100 hk

3

3,3 m3

100 kg

1350 kg

Kassevogn

610 kg

Citroën Berlingo

Fleksibel og sømløs

Nye Citroën Berlingo Van følger med i tiden. Uansett hvilke behov du har som proffbruker, tilbyr Berlingo Van løsninger som passer: ulike størrelser, kupeer og interiør. Extenso®-kabinen er både fleksibel og sømløs, og takket være en 2-seters benkstol, er det plass til tre personer foran. Men denne varebilen er ikke bare usedvanlig praktisk og funksjonell. Myk demping, god akustikk, seter tilpasset alle størrelser og et midtsete som kan forvandles til et skrivebord, gjør interiøret til mer enn en kupé. Berlingo Van er ditt kontor på veien.

Kongen av plass

Folder du ned passasjersetet i nye Berlingo Van, får du en lastelengde opptil 3,4 meter i den lengste utgaven. Det totale lastevolumet er hele 4,4 m3 – med en kapasitet fra 650 til 1000 kilo. På utvalgte modeller får du en indikator som sier fra hvis du overstiger dette. I tillegg har Berlingo Van skyvedører med stor åpningsbredde og svingdører med 180° åpning. Varebilen lever også med nøkkelløs adgang og start samt elektronisk parkeringsbrems. Berlingo Van gjør arbeidsdagen enklere.